Jahapp, märklig chef man har.

Var till jobbet en sväng idag för att lämna in mitt chema eftersom jag e VAB å inte kan lägga in det själv. Det var inte uppskattat för vem skulle nu kunna hinna få in det i tid..? Hallåååå, sista dagen att lägga in det e ju den 30 denna månad så varför sådan panik?? Jaja, skitsamma om jag får mina tider eller inte, orkar inte bry mej. Sen påpekade hon vissa tider oxå men jag svarade bara med att det faktiskt e önskechema så då lägger jag mina tider som jag känner blir bra...om det sen blir godkänt e ju å andra sidan en annan sak. Sen pratade jag med henne om 50% tjänsten å helt plötsligt började hon vackla. Jag sa att jag gärna går ner i tid så snart som möjligt å blev då ifrågasatt på om jag hade annat jobb eller vad det nu var för anledning till att jag nu ville han den trots att hon inte höjde lönen. Får se när jag får igenom det.
Ringde Glömsta å kollade tider, fick npågra som jag prel.bokade.

När jag kom hem å kollade in på AMS sida hitatde jag ett jobb i HC, rigde direkt å pratade med en av personalen som verkade urtrevlig. Hon tyckte absolut att jag skulle söka för jag hade dom kvalifikationerna som behövdes för grunden iaf, resten kan man ju studera i form av kurser å så. Skickade in ansökan men ska ändå riga dit på måndag å rata med samordnaren som e tillbaka då. TÄNK OM jag får komma på intervju??? Vilken underbar lycka å TÄNK OM jag får tjänsten....då ska det bli mej ett rent nöje att direkt åka upp till jobbet å säga upp mej på stående fot. *Önskar*

Nettan var snäll å körde mej dit å efter att hon träffat min chef förstår hon verkligen vad jag pratar om...hon e inte särskilt trevlig eller tillmötesgående. Nu hoppas jag oxå att jag får f-ledigt nästa helg även om jag kom in med ansökan en vecka innan å inte två månader innan som hon sa var kravet..*suck* blir så trött på henne.

Jaja, snorig börjar jag bli oxå....inte skoj. Peter drog till landet så nu sitter jag ensam här med barnen, gör mej iof sej inget men lite trist e det allt. Mia å Bush varförbi på en snabbfika, mycket trevligt. Fick kataloger inför ljuspartyt oxå så jag kan plocka lite ordrar ifall nån vill ha men inte kan komma.

Ha det gott i kyliga höstlvällen.

VAB

Igår efter att Kim hade sovit mellan 18,20-22 ungefär vaknade han å var lite gnällig. Kall om fötter å händer å lite ljummen när man tog honom på pannan men kinderna var högröda så jag tempade honom....38,5 i temp så det var ju bara att ringa nattpersonalen å tala om att jag blir hemma för VAB. För mej gjorde det inte så mycket iof sej eftersom jag gladeligen stannar hemma från mitt jobb men iaf. Idag har han varit som vanligt, busat å stojjat men han hostar å snorar lite mer nu. Hoppas han får sussa gott inatt så jag får sova ut lite efetrsom Peter åkt till landet. Just nu verkar han inte ha nån feber men jag har inte tagit tempen heller, kanske borde gör det om han inte somnar för då kanske det e tempen som spökar. Dom sa i morse på dagis när jag talade om att han blir hemma att han sovit längre på vilan i går än han i vanliga fall brukar så det kanske var då han började bli dålig. Lös i avföringen e han oxå men som tur e har han inte bajjat mer än vanligt....men fyyy så det stinker. Blääää.
Nu e det ju bara en tidfråga innan det blir Sanna´s  tur att insjukna.

Jaja, det e så här när man har barn....


Skit å piss med allting.

Bläää, nu e jag så TRÖTT!! på allting. Vill inte vara med längre. Önskar jag kunde fara till nån lugn planet å bara få vara ett tag. Orkar inte mer nu!! Hur länge ska det behöva vara så här?? Bara undrar. Jag försöker så gott jag kan men vad får man??...inte ens ett jävla Tack. Är det så svårt att bara säga ett ynka litet Tack?? Jag sliter häcken av mej för ingenting. Lön?? Haha vaddå LÖN?? Vad e det? Kalla det snarare ett litet fjuttigt bidrag....det e ju så jävla löjligt.

Näe jag mår inte alls bra just nu...vet att jag borde medgett det tidigare men man tror ju man e stålkvinnan som klarar att tackla allt men så e det ju i själva verket inte...inser det nu. Hjälper ju inte att lägga energi på att söka nya jobb heller, får ju ändå inga svar....svårt att skicka ut ett litet mail å meddela eller bara skriva Tack för din ansökan bla bla bla...inte ens det får man.
^*skriker* Vad ska jag ta mej till???  Fans jävla helvetet!!!

Ännu en ny bild på mej

Jag gjorde om blekningen två ggr idag för att tillslut bli nöjd, första ggn blev det mer orange än det var i går men nu så....lite rött kvar men det blev ändå ett bra resultat om jag får säga det själv. Tack Nettiz för att du assisterade mej dessa dagar så jag hade nån axel att luta mej emot ifall det hade sett förskräckligt ut...hehe.
Ögonbrynen e noppade oxå...det ni...nu e det stora förändringar på gång. *asg*
Nu vill jag bara shoppa lite nya kläder till mej oxå...e trött på allt gammalt som finns i garderoben, får se när det kan tänkas bli av.

Så här ser jag ut idag, taget för nån kvart sedan typ.

image10


God morron / Facebook

Ja då var det åter en ny vecka man har framför sej, måndagmorron....blääää. Ska kanske inte klaga iaf, e ju ledig i dag men å andra sidan har jag ju oxå jobbat torsdag-söndag så nog har jag gjort mitt.
E lite seg känner jag men vaknar nog till å blir människa snart, så fort kaffet hinner verka...haha

Facebookare har man blivit oxå *suck*, jag som inte tänkt regga mej på fler sidor men nu e jag iaf reggad där. Hopplöst irriterande att man inte kan stå emot...haha. Rätt kul sida men fasiken så jobbig då allt står på engelska....dom kunde väll ha gjort så man fick välja språk iaf efetrsom allt man kan fylla i blir ju iaf på svenska...ser rätt löjligt ut i mellanåt...haha.

Får se vad som händer idag. Skulle behöva handla hem lite smått till kylen samt en till förpackning hårfärg. Förutom det vet jag inte, har inget bokat mer än att Lotta kanske skulle komma förbi.....skulle höras på telefonen under dagen. Jag hoppas iaf att hon kommer så jag kan få lite extra pengar, hon e sugen på att köpa overallen efter Kim som han hade förra året samt kika lite på skorna jag tänk kränga.

För övrigt e det bara bra med mej....tror jag. Har varit lite smådeppig ett tag men det e rätt mycket med jobbet just nu å chefen som beter sej som en...ja jag säger det inte.

Nu ska jag ut å hämta mer kaffe. Kram

Ny hårfärg...MVC...

Japp det e precis vad jag har men fråga mej inte vad det är för färg för det kan jag inte svara på direkt. Vet att det låter konstigt för man borde ju veta vad man färgar i sitt eget hår men nja....meningen var att det skulle bli typ blont men jag sa till Nettan som jag var med i butiken att det inte kommer funka då jag redan har färgat brunt tidigare...vill ju inte bli missfärgad å springa runt i typ orange eller nått. Efter mycket om å men så tog jag den ändå....bära eller brista å brast gjorde det till viss del. Blev såklart inte den blonda ljusa färgen men det blev inte orange heller....så här ser jag ut idag efter detta lilla test. *ler*
Färgen ger inte riktigt sitt rätta skimmer på bilden men jag e rätt nöjd dock ändå...kanske ska testa en förpackning till fast det får nog bli om några dagar i så fall, om jag inte trivs i denna.
image9


I går var jag till mvc å tog min 3:dje p-spruta. Alltid lika trevlit att träffa Kia å eftersom jag inte gjort cellprov sedan 2001 passade vi på att göra det oxå. Inte skoj att lägga sej i stolen men det e bara att göra det, e ju inte något man behöver göra regelbundet iaf.
Efter besöket hos henne knatade jag runt lite i centrum å kikade på vad jag ev skulle kunna tänkas köpa till ungarna i julklapp. hittade en liten polisbil i metall till Kim så den köpte jag men det var oxå det enda.
Jobbade kvällspass i går med.

Nu ska jag ta å fixa lite annat, typ hänga tvätt för så vitt jag vet sköter inte maskinen det åt mej. Tjao!!

2tim stavgång

Japp, Mia å jag har länge pratat om att gå en prommis med våra stavar å nu blev det äntligen av. Varken hon eller jag har gått  med stavar tidigare men vi kom i takt rätt fort. Det var skitskönt å gå, lite ovant förvisso men sen gick det av bara farten. Tanken var att vi skulle gå runt Gömmaren, en sträcka på ungefär 3km (info Mia fått) men efter att ha gått på olika stigar i stenig å rotig  terräng kom vi tillslut ut på en liten väg...den ledde oss fram till  Källbrinks IP...inte riktigt rätt mål men men. Vi hade skoj, fnissade, pratade å skrattade...ja å stavade förståss. Inte en paus eller stopp över huvudtaget utan bara rask takt hela tiden. Känns nu efteråt kan jag säga i heeeela kroppen men det e helt klart värt det. Ser fram emot nästa sväng.
När vi kom tillbaka hem till Mia å Bush var vi alldeles skakiga i benen men på ett skönt vis. 2 tim prommis i skog å på plan mark gjorde susen. Känner mej sååå duktig. Synd bara att jag glömde min stegräknare, hade varit skoj å veta exact hur långt vi traskat men förmodligen e vi uppe i 1mil!!

Nu har jag precis tagit mej lite te å macka, träning gör en hungrig...hehe å nu vankas en dusch. Hade gentligen tänkt ta ett bad men näe, risken e stor att jag somnar...haha.

Hoppas det snart e tajm för nästa sväng...vill ut igen!!! Fan vad vi e bra Mia!!!

Bilder att se....

Dåså, nu kan jag stilla er nyfikenhet. :-)
Lägger in före å efter-bilder.


Före:
sovrum före

Efter:
sovrum efter

Nu e jag riktigt nöjd med mitt sovrum, sover jätteskönt nu med dom mörka väggarna. Ska se om jag kan få till en bra närbild på tapetmönstret för man ser det inte direkt på bilden. Lite nya blommor saknas i fönstret samt nya rullgardiner, sen e det nog komplett.


Här e bilder på Kim´s rum:

Före:
kim´s rum före

Efter:

image8

Lampan i Kim´s rum ska bytas ut med tiden, vet bara inte än vad det ska bli för nån...kanske bara byter ut skärmen med nytt tyg.

Nu har ni fått en liten inblick i hur resultaten blivit, fler bilder kommer med tiden.

Ha det gott.

Sovrummet klart

Ja då var det  klart i sovrummet med målning å tapetsering. I morron blir det att återställa allt i sin ordning efter jobbet. Peter tyckte det blev kanon å det var ju bra. Nu ska det bara inhandlas nya rullisar samt sänglampor av nåt slag så e det komplett sen....tror jag, eller nya blommor vill jag nog ha där oxå...hihi. Kommer på nya saker hela tiden.
Ska bli skoj å se helheten i morron när gardinerna kommit på plats, mattorna på golvet å sängen bäddad....*nyfiken* å sen när hyllan å tavlor kommit upp på väggarna igen.

Känner mej riktigt nöjd över resultatet.
TACK!!! Mia å Bush för all hjälp, ni e guld.

Nu e det nog dax att hoppa i bingen, jobbet vankas i morron...blääää.

God natt!!

Sovrummet målas

Ja se där ja. Då var det sovrummet som fick sej en liten omändring..hehe. Har med hjälp av Mia fixat hem färgen å målat första vändan. Det blir vinröda väggar (madrid)...ja Du läste rätt....VINRÖTT!! Skitbra blir det å så ska det bli en brunaktig fondvägg......där läste du oxå rätt ang färgen. Sovrummet kommer alltså att gå i Svart, brunt å vinrött.....urtjusigt å så murrigt kommer det att bli. Måste bara insförskaffa i nya rullgardiner för dom som satt kvar när vi flyttade in passar verkligen inte in där längre. (gulrandiga).

I morron ska vi fixa mer färg, köpa fondtapenet å fixa klart rummet innan maken kommer hem från fisketuren. Han visste först inget men när jag pratade med honom i telefonen nu på kvällen kunde jag inte låta bli att avslöja mej...hehe. Han sa bara Jaha typ så jag tror han e rätt nyfiken på resultatet oxå.
Snälla Bush ska sätta upp våderna åt mej, jag har aldrig testat att tapetsera men lika bra stå över det.....håller mej till målningen ett tag till.
Jösses, det går undan här hemma må jag säga med allt fix å det e riktigt skoj. Ska frsöka lugna mej lite men det e inte lätt när man har ångan uppe....

Bilder kommer när allt e klart!!

I natt får Kim sova i sitt eget rum, han som annars e van att nattas inne i vår säng hade svårt att somna nu när han inte kunde ligga där...det slutade med att han somnade på mattan i lilla hallen....snuttisen min. Jag lyfte in honom i sin säng å han tittade upp men somnade lika fort om igen...jag får nog lägga mej där inne hos honom i natt för i min säng kan jag ju inte sova å ifall han vaknar till under natten. Hoppas han kan börja sova i sin säng nu....e trött på att fajtas hela nätterna.

Nu e det en cigg som gäller å sen slappa en stund till innan det e dax att hoppa i bingen.

Natti natti.

Målat Kim´s rum

Igår förmiddags spacklade jag lite granna i rummet å på eftermiddagen efter slipning satte jag ner rollern i färgen å sen var det igång. Nettan å jag målade hans rum å det blev så fiiint. Färgen räckte precis (2.5L) till ett varv så det var bara att skaffa mer, det gjorde Nettan senare på kvällen när dom ändå skulle ut å åka en sväng. Gulliga du.
Vid sjusnåret var Nettan tillbaka här efter att vi utfodrat våra familjer å så.
Andra varvet påbörjades å tillslut var det oxå gjort. Skitbra, tack Nettan för all sällis å hjälp. Medans väggarna torkade körde vi av hyllorna som var träfärgade men som numera e vitmålade, kommer bli kalas det med.


Idag återstår bara att iordningställa allt samt sätta upp nya gardiner å ev en ny taklampa i hans rum sen får jag hoppas på att han trivs bättre där inne.

Nu ska jag kila in till dagis. Uppdaterar senare igen. Bye

Igår

var vi först å grattade Pontan å fikade med kaffe å tårta. Patrik var där oxå å jag frågade om tapeterna men han verkade måttligt road...hehe
På hemvägen släppte Peter av mej hos Nettan för vi skulle till Maxi å storhandla. Skönt att få göra det helt solo utan make å barn å dessutom ingen stress å tjat så man kunde kika på allt man ville i godan ro. Vi strosade runt i vår takt, pratade å fnissade å hade riktikgt trevligt.
Köpte färg till Kims rum så nu har jag att göra i dag...haha men först ska det spacklas å maskeras innan det roliga börjar. Mindre kul med förarbete. Färgen e typ gråblå å jag tror det kommer bli kalasbra där inne, om det skulle visa sej bli för "kallt" e det ju bara att jag gör nån fondvariant i en mörkare kulör eller så, det lär märkas snart.

Nu har jag lämnat Sanna på dagis, Kim får bli hemma så jag har bättre koll på om han drar på sej nån mer feber under dagen eller så.

Nää nu ska jag ta mig en kopp kaffe å sen e det nog dax att börja plocka ner i Kimsans rum.

Bye

Att göra

Det finns en del projekt i framtiden för oss...kanske skulle skriva ner en lista så har man lite överblick på vad som ska bli å vad som blivit gjort.


 



Att göra:
*Nya färger på väggarna i hall uppe å nere
*Andra hallmöbler (har hittat Leksvik´s skohylla å skåp)
*Slipa å lacka trappen + ta bort filten från stegen.

*Fixa ordning datahörnan

*Fixa iordning klädkammrarna (har påbörjats)
*Fixa i lilla hallen (uppe)'

*Nya köksluckor till köket (blir att lacka om dom vi har....)
*Valv i köksväggen
*Valva köksingången å i hallen
*Måla köket (snart gjort, spacklet ska torka å slipas först)
*Köpa nya takspottar till köket


*Måla å fixa med Kims rum 
*Måla/tapetsera vårat sovrum

*Renovera badrummen
*Renovera tvättstugan

*Måla altanen på framsidan
*Bygga altan på baksidan

*Fixa rabatten å lite småfix på baksidan

*Bygga garage


Att köpa till:
* mattor till rummen.
*
gardiner till Kim´s rum.
*Leksviks hallmöbler
*Förvaringslådor till våra garderober
*Nya blommor
*Ramar till Kim´s rum
*Ny säng från IKEA + hyllor som sängbord
*


 





Listan fylls nog på med tiden, men som sagt, vi får ta lite i taget då allt kostar å det ska finnas tid till att göra det oxå.

Städ å VAB

Nu e jag i gång å städar. Det går av bara farten å faktiskt riktigt skoj för en gångs skull. Har precis dammsugit å torkat golven på övervåningen så nu e det så fint så. Rensat bland allas kläder å stoppat in rentvätt där det ska vara. Känner mej sååå duktig...*skryt*

Igår hade Kim 37,8 i temp men sov gott hela natten och var så pigg i morse så jag lämnade honom på dagis men jag anade ugglor i mossen, dom ringde hem honom för tempen låg på 38 C. *suck' tycker hans urin luktar lite konstigt så jag kontaktade BVC men hon jag pratade med skulle ringa upp senare under dagen för att ge mej en tid, hon var på språng när jag ringde å hade inte tid att kolla tider åt mej just då. Hoppas dom tar urinprover där för det sa hon inget om. Kul att man får veta att den bvc-tanten man haft sedan 02 plötsligt inte e kvar längre, näää hon har tydligen gått i pension å ingen info har man fått om det. Tycker det e dåligt faktiskt så nu vet jag inte vem jag ska gå till.

Ikväll ska vi åka å gratta Pontus som fyller idag. Det var ju meningen att Peter skulle få åka själv med barnen eftersom jag skulle haft kvällspass men nu blev det ju inte så.

Har försökt ringa å få tag på en snubbe på Facket, lämnade meddelande på telesvararen men det e ingen som hört av sej ännu å jag ringde vid 11-snåret typ. Ska bli skoj å se om han ringer vad han har för kul att säga när jag frågar om löner å så, jag har skrivit upp mej¨på medarbetarsamtal med chefen i morron å då skulle det vara bra om jag hade lite mer kött på benen så jag kan lägga fram lite info å kanske motargument om det skulle behövas. Vet iaf redan att jag ligger under minilönen så enrejäl ökning borde jag få till årsskiftet. Spännande.

nää nu ska jag gå å slå av potatisen som kokat klart.

Tjao


En ledig måndag.

Ja då var det måndag å jag e ledig. Inte helt fel det men det vore kul om man hade nått planerat. Barnen är på dagis å jag har just tagit mej ett bad, det var så skönt att jag nästan somnade till där i...haha. Jag e så trött, kan inte förstå varför men så e det.
Sitter nu här å samlar lite energi med mitt kaffe så jag orkar gå upp å klä på mej...röksugen börjar jag bli oxå...mycket nu!!

Sitter å funderar hela tiden, på hur det ska se ut i vårt hem....vill ha den ordningen nu!!! men så kommer mister bromskloss å stoppar upp. Grr, ibland kan gubbar göra en vansinnig.

Nää det här duger inte, måste sätta fart men jag skriver vidare senare under kvällen.

Bye

Ja det blev juu ingen uppdatering i går som jag lovade så jag gör den nu i stället.
Var till IKEA med Nettan, riktigt trevligt å jag hittade många saker jag vill ha till mitt hem. Speciellt hallmöblerna...vill ha vill ha vill haaaaa.
Köpte nya taklampor till köket, så nu kunde Peter med srot glädje göra sej av med dom fula standarskuporna som han så länge retat sej på. Blev kalas bra.
Sen möblerades det om lite inne hos kim men Nettans hjälp, blev kalasbra s¨nu ska det bara inhandlas målarfärg dit in. Saker som länge väntat på att komma upp på vinden e på sin rätta plats nu oxå.....skönt.

Trött som attans var jag oxå på kvällen så jag somnade typ vid 22 å det kan jag säga är INTE vanligt. Kimsenlimsen hade 37,8 i temp oxå fast idag e han på dagis, verkade inte vara nått vajj idag. Får e, dagis ringer väll lagom när jag ska bege mej till jobbet....

Bye

Då har man gjort helgen!!

Nu e jag äntligen klar med helgpassen. Skönt. I morron e jag ledig, får se vad jag ska ta mej för då när barnen e på dagis. Vill börja slipa trappan men Peter tycker vi kan vänta lite...inte för att jag förstår varför men jaja.

I dag jobbade jag med Susanna, en urgullig tjej å vi funkar skitbra som team...allt flöt på utan problem å vi han tom med att våra raster innan lunchen. Hade jätte skoj ihop å skrattade å kivades...hehe. Visst fans det att göra oxå, inte många minuters sittande på förmiddagen, det larmade oavbrutet för ingenting i princip...något irriterande men så kan vissad agar vara på jobbet.

Finns vissa anhöriga som verkar tro att man inte har fler boende att ta hand om utan förväntar sej att man ska stå till tjänst så fort dom kommer in på avdelning å jösses vilka sura miner det kan bli om man inte e i köket kl 14,30 å serverar kaffet som det e tänkt....inte godkänt i deras ögon.

La mej i massagestolen på rasten å bara njöt, det var så skönt att jag nästan somnade...haha och man känner sej faktiskt något piggare efteråt. Behövligt i det här urtrista vädret som e nu.

Nää nu ska jag ta å se mej om lite i tvätstugan....dax att dra i gång en maskin tvätt så barnen har rena kläder att dra på sej i morron.

Bye bye på er alla å kul att ni kikade in. Kram

Jobb jobb jobb

Jobbar helgen, ska snart bege mej iväg. Måste upp till centrum först å köpa bussremsa. Tänkte först cykla men nää, det e jag för trött för...eller?! En del av mej säger att jag ska ta cykeln för då kommer jag hem fortare men en annan del av mej säger näää, eru tokig!!
Måste iaf ha remsan för jag tänker INTE cykla i morronbitti..jaja får se hur det blir.

Igår var en snubbe här å fixade vår frys Skönt att den e som den ska vara nu. Tur man hade försäkring så vi slapp stå för kostnaden, han tyckte det var konstigt att den skulle pajja så här fort (inte 2 år äns) men dagens elektronik e ju som den är.

Dejtade Bush i går på dagen oxå.....himla trevligt. ;-) å senare på kvällen kom Mia förbi. Båda var lika trötta haha så vi satt mest bara å gäspade. Åkt till Coop å köpte smågodis, blev aku godissugen å jag som lovat mej själv att sluta med sånt...hmm, så bra gick det. Nått gott i det hela e iaf att jag har hittat ett mörkt bröd som jag bara avgudar, jag som annars avskyr mörkt. Det  e såååå gottit å nyttigt som tur e..hehe.

Käkade lite lunch å sen tog jag mej ett bad, det var riktigt skönt måste jag säga så nu sitter jag här med en god kopp kaffe å väntar på at håret ska torka lite mer. Jag e sååå trött, kan inte fatta varför men jag vill bara läggam ej i sängen å sova.....finns inget värre än att vara trött...blää å jag som då ska jobba hela jä*la helgen...blääääää vill inte!!!!

Nä nu skaj ag sluta gnälla. Ska göra mej klar nu inför mitt kommande arbetspass.


Bye på er alla.


Vad har jag fått gjort idag då?

Ja det kan jag ju säga att det inte e mycket av det jag tänkt få gjort. Jag har tvättat upp en matta i badkaret som nu ligger på tork, dammsugit övervåningen å pratat med min vänn Maria i telefonen. Kul å höra att ni mår bra!! :-)

Just nu sitter jag å funderar på ifall den vita byrån som står här nere ska upp i lilla hallen, kanske skulle göra sej bra där. Hmm, om jag kunde bestämma mej nån gång. Väntar på att mina urgoa vänner Micke å Mia ska komma på fika oxå men dom e nog här snart....
Nää nu får det allt bli en cigg, tänker bättre då. *asg*

Kram så länge, uppdaterar säkert senare i kväll.

Ja då var man tillbaka här då, en snabbis iaf för snart börjar reprisen på Sjukhuset som jag bara måste se. När Micke å Mia kom på fika satt vi ute i den sköna höstsolen, riktigt skönt faktiskt sedan hjälptes vi åt att få upp den stoooora vita byrån till övervåningen å den passade sådär men det får duga så länge. Vi spånade lite på vad som skulle kunna bli bra i klädkammaren oxå så i morron kanske det blir IKEA  framåt kvällningen.
Hämtade barnen från dagis, fixade käk å sen var det inte så mycket mer. Vi 19-tiden när jag lagt Kim cyklade jag till min käre kompis Christina å tog en fika, hon gjorde en Oriflamebeställning oxå. Trevligt. Har fått i hop en del nu, skojigt.

Just nu går en maskin med tvätt, får hänga den innan det e dax att sussa. Det e bara jag vaken här å nu ska jag krypa upp i soffan under filten å se tv innan det blir en dusch.

God natt på er alla besökare.


Tisdag 4/9

Jahapp, då e det kvällspass på jobbet idag då. Känns som jag inte har tid till att jobba...haha men jag e ju ledig i morron så då hinner jag göra mer. Hittills i dag har jag fått en hel del gjort å jag känner mej nöjd. Plockat i å ur diskmaskinen, dammsugit nedervåningen, lagt in tvätt i skåpen, tvättat å hängt det, spikat upp två tavlor å ringt några samtal. Kan man begära mer av sej själv? Rensa klädkammaren här nere måste jag göra men jag får se om jag börjar med det idag eller i morron. Det e ju hur tråkigt som helst men för att få ordning på saker å ting så måste det ju göras. Om jag bara kunde bestämma mej för hur jag vill ha det i klädkammrarna så skulle det underlätta massor.
Ni skulle bara se hur det ser ut där inne.....*ryser*

För övrigt har det inte hänt nått speciellt, känner mej allmänt pigg å glad å mår hur bra som helst. Bara njuter av vad livet har att ge. 

på torsdag kommer nån snubbe hit mellan 12-15 för att laga vår frys, det e troligtvis kretskortet som pajjat...irriterande värre då frysen inte ens hunnit bli 2 år gammal ännu....jaja det går ju på försäkringen men iaf. Hoppas bara att det verkligen e det som e fel oxå så dom inte hittar nått annat så vi får vänta ännu längre. Måste ju snart åka å storhandla för det ekar i alla skåpen snart...frysen var ju ingen ide att fylla precis.

Näe nu ska jag ta en kaffe å en cigg.....ovanligt va?!

Kram på er alla å ha det så gott.


Då var man hemma igen efter en kväll på jobbet. Gick i mellan så jag hade inget direkt ansvar men fyyy så tungt det har blivit där nu. Jag önskar jag kude få svar på mina jobbansökningar som jag har gjort, tänk så bra det skulle vara om man iaf fick komma på intervju, det e ju iaf ett steg i rätt riktning.
Lagom när jag skulle gå hemmifrån till bussen började det att blixtra å dundra å det formligen öste ner massa regn...jag som annars gillar hösten men inte när det regnar mestadels.

Nu sitter jag här med en kopp nybryggt kaffe som min käre man har gjort åt mej, gott. Kollar runt lite på nätet efter inspiration till hemmet. Nu e jag på hugget. Funderar starkt på att måla om i klädkammaren där uppe...kanske skulle börja med det redan nu?? Hihi.

Kram på er alla som läser här inne.

2a vändan målat

Ja då var det klart. Eller nästan iaf eftersom inte alla väggarne e målade ännu men nu e gadinen på plats, tavlorna å klockan sitter uppe å köksmöblerna står där dom ska. Golvet var asskitit så jag var ju såklart tvungen att svabba av det...blää för att ta han om allt efter det roliga. Penslar å roller måste ju tvättas av, färgburkar ska slängas och /eller ställas undan å inte minst ta bort maskeringen efter målningen.  Jaja känner mej iaf duktig i det jag åstadkommit å mycket nöjd över resultatet. Hoppas att maken tycker detsamma. ;-)
Ska se om jag hittar den andra digitalkameran så kanske jag kan lägga in en bild iaf.

Nu när allt flyter på så bra så vill jag fortsätta med hallen.....men maken kommer nog binda fast mej i nått hörn för han tycker jag e lite väl "överdriven" just nu...men varför dra på saker som man vet ändå ska göras??? Kan inte begripa det men det e klart, det kostar ju oxå men iaf......

Köket efter målningKöket m valvet


Ja ni kan ju se någorlunda hur resultatet blev, bilderna blev ju inte klockrena men när det e färdigrenoverat här hemma kommer ni att få se nya bilder.


Valvet


Då var valvet till köket klart. Fondvägg men en kaffelatte-nyans. Övriga väggar i köket ska oxå målas med samma färg fast ljusare...kommer bli kalasbra.  Vad tycks?

Hallen som man skymtar i bakrunden ska få ny tapet å liten annan möblering med tiden, får se när det blir men aktuellt e det iaf å jag hoppas att det blir av snart. Dörrhålet till höger om valvet ska oxå "valvas" men det får maken sköta...så händig e inte jag trots att det var jag å Mia som påbörjade hålet för valvet då våra gubbar satt på Hallandsåsen å fikade. *skratt*


Valvet

Köket målat

Ja då var första vändan av köket målat, förvisso inte till fullo då det är lite jobb med dom andra (omålade) väggarna kvar att göra. Det måste spacklas å så men det fixar maken samt att dörrhålet in till köket ska "valvas" oxå. Tänk att så lite färg kan göra så mycket, det blev ett helt annat kök!! Kommer bli kanonbra när vi fixat nya luckor oxå. *längtar*

I morron ska andra vändan målas, får se om jag hinner fixa det innan tösen kommer hem från landet. Borde göra det om jag inte sover bort hela förmiddagen men jag ska sova tills jag vaknar....har ju ingen av familjen hemma, bara jag å dammråttorna.
Kanske att jag kan få in en bild på det i morron.


Det finns änglar men alla kan inte se dom....men jag såg en idag!!

RSS 2.0