Shopping m.m

Idag var jag i Södertälje på shoppingrunda med Nettiz å Danne. Mycket trevligt var det. Tog en pizza till lunch å sen åkte vi förbi å hälsade på Chrille på Siba innan vi åkte å kikade på hur Danne bodde innan vi for hem igen.

Jag hittade inte så värst mycket, ett par mjukisbrallor till Kim å en akvarielampa som var tanken som julklapp men han fick den redan i dag då han saknar nattlampa i sitt rum. Jätteglad blev han min lille prins.

Igår var vi till Huddinge å hittade lite tat handla där med. Jag köpte två par jeans till Sanna, hon e verkligen i akut behov av brallor sen hittade jag en tunika åt henne som blir julklapp.
Med Nattiz hjälp kom jag oxå hem meden tunika/top till mej själv, inte vanligt vill jag påstå då jag inte tycke mej hitta nått som jag gillar men den här var bara så bra.

Blev sjukskriven veckan ut oxå för ÖLI "övre luftvägsinflammation" + ryggen. Jag vet inte vad jag pysslade med men på nått vi satte jag ne foten helt galet på ena trappsteget här hemma å kanade nerför...knakade till rätt duktigt i ryggen men jag satte mej aldrig på ändan utan lyckades på nått vis hålla mej upprätt. Idag har jag mer ont i ljumsken än ryggen, känns som jag fött barn på tvären...hehe. Borde jag tillägga att min chef på Björnis inte var så trevlig i luren när jag ringde å sa att jag blivit sjukskriven??? Hon e verkligen ett kapitel för sej den människan.

Näe nu e det soffläge som gäller. Puss i planeten på er.


RSS 2.0