Trött

Jag e trött men det e inte ovanligt hehe. La mej rätt tidigt (för att vara mej iaf) i går, fans inget att se på tv å datorn orkade jag inte sitta vid så jag gick å la mej istället.

Höll precis på å somna så ringer telefonen, jag tittade på klockan å undrade vem som ringer 23,25....det var min yngre svåger som bara ville meddela att svärfar åkt in med ambulans till KS i Solna för hjärtat igen. FAN!!  Han har nyligen gjort en ballongsprängning uppe på Huddinge som inte var det lättaste att göra för det var så trångt så det blev tal om operation i stället. Men så några dagar efter det så piggnade han på sej så otroligt bra att läkarna inte tyckte det var läge för OP, i stället skulle han få ny tid för Ballongsprängning för att se om det skulle gå bättre den ggn. Den skulle göras på Solna, dom hade fler lediga tider där tydligen så i måndags var han dit för att göra den för andra ggn. Väl där å lite prover å kontroller e gjorda så beslutades det att han inte skulle göra ngn sprängning utan det skulle bli medicinering????? Jag fattar NADA kan jag säga. Hur som haver så blev han iaf hemskickad senare på dagen med tron att det skulle räcka.

I tisdagskväll ringde svärfar. Jag frågade hur han kände sej å han svarade att han var sååå trött att han kunde somna ståendes. Hel kroppen kändes jätte konstig sa han. Sen kom det.....igår åkte han då på HJÄTINFARKT igen!! Han var klar ena stunden men när han var vid ambulansen svimmade han av. Det e allt jag vet i nuläget. När jag lagt på luren efter samtalet med svågern velade jag först om jag skulle väcka Peter för att säga nått. Han som så djupt efter tt ha jobbat 4 tim övertid så han var hemma strax före 19,30. Nåväl, jag gjorde det tillslut af fast inte var det lätt att få livi  honom. Han pratade med sin lillebror på telefonen å efter det hade P jätte svårt att somna om igen.

Nu e han på jobbet. Han var seg men kom i väg iaf som han skulle i morse. Fyy sån oro man går med nu. Hjärtat e ju kroppens motor om man så säger å stannar den så stannar ju livet...typ.

Hoppas på att få mer info under dagen. Antar att svärmor sover nu så jag avvaktar ett par timmar tll innan jag hör av mej till henne. Jag ska försöka uppdatera sidan så snart jag vet mer.

Hej så länge

Det finns alltid ljus i mörkret...

Har inte skrivit på ett tag, jag vet men det har inte funnit nått skoj att skriva om heller. Visst Sanna fyllde ju 7 år, jag lovade ju bilder på det så jag ska se om nätet vill som jag.  Minns inte om jag skrev tidigare om att Peter hade blivit uppsagd och hade uppsägningstid på 3 månader vilket innebär att han har jobb fram till sista Augusti. inte skoj men det vände å redan nu den 25 maj börjar han nytt jobb. Härligt!!! Nu e det bara jag som måste få ett oxå så vi kan komma in i den riktiga vardagen...man blir fan slö av att gå hemma, jag trivs inte med att vanka av å an å bara låta dagarna gå. Visst finns det saker att göra hela tiden men jag vill ut å träffa folk oxå, ha arbetskamrater å ett jobb att gå till på fasta tider å få in rutiner i mitt liv igen...bläää för arbetslöshe säger jag bara.

De senaste tiden har jag träffat Nettan å käkat frukost med henne på mornarna, mycket trevligt måste jag säga å ska jag få igång min viktnedgång igen så e frukost ett viktigt mål, iaf för mej. Promenaderna har jag inte kommit i gång med men ska börja med det igen, det e ju så jäkla skööönt att bara gå i rask takt utan nått mål....

Har umgåtts med min vänn Utte oxå såklart, hehe skrattat har jag fått göra en hel del som aldrig förr men det e ju en bra träning för magen hahahahaha. Hon har gett mej lite träningstips oxå, dels hur man får bort bilringarna runt midjan samt gäddhänget under armarna så nu ska här börjas...körde min magtrimmer idag oxå så i morron lär jag känna av det garanterat. Nice.

Peter e å fiskar med granngubben idag, vet inte när dom kommer hem i kväll men det e ju som vanligt. När jag pratade med honom för ca 2 tim sen hade dom fått 3 gäddor...inte mycket på en hel dag men alltid något.

Barnen har varit ute hela dagen, jag satt oxå ute en del idag å lapade sol. Så skönt. Nu ikväll drog jag en sväng med vattenslangen å vattnade rabatter å blomster....shit vad torra dom blir fort av denna värmen.

Nu har jag inget mer att delge er, ska lägga in bild på min 7 åring nu.

Kram på er alla.


                                                


Inte illa va?

Här får ni a del av ett inslag som var med i Sportfiskarnas tidning. Detta är från helgens bravader då maken å hans Team Pele gjorde årets första tävling. Så här blev resultatet:

Maken syns längst till vänster, den ena lagkamraten skymtar precis bakom honom å pokalhållaren ser ni ju givetvis tydligt oxå.
Gissa om jag hade en stolt men trött man som kom hem den kvällen. Amatörfiskare som dessa är å tar ändå 2a plats!!! Nu på lördag nalkas andra tävlingen så det e bara att hålla tummarna för en bra placering även där....


Bilden och notisen under är från tidningen.
Västeråsare vann i Stockholm

Västeråsare vann i Stockholm med fem gäddor och en sammanlagd längd på 484 centimeter, tog Aros Pikeclub 1 hem det första Stockholmsmästerskapet i Gäddfiske. Vädret var strålande, kanske för strålande, när mästerskapet avgjordes i lördags.
Solsken och svaga vindar brukar ju inte vara allra bästa Gäddfiskeväder och många upplevde fisket som ganska trögt.
Det fanns dock några som hade flyt och allra mest Aros Pikeclub 1 som vann i ganska överlägsen stil.
Två blev Team Pele
som fångade fyra Gäddor på 340 centimeter och trea CWC/Big Catch Charter som fångade två gäddor på sammanlagt 179 centimeter.
Ganska precis hälften, 12 lag av 25 lyckades fånga gädda över de stipulerade 75 centimeterna.
Bilden visar de främsta teamen i samband med prisutdelningen.



Uppdatering från tidigare händelser kommer inom kort....har ju haft en hel del kalasande för Sanna som faktiskt hunnit fylla hela 7 år!!!

RSS 2.0