Gott nytt 2008

Jaha, se där. Då var vi inne på ett nytt år. Spännnde. Får se vad detta året har att ge. Hoppas bara att det blir ett bra år, det förra var ju helt oki iaf.

Julen firade vi på landet hos svärföräldrarna, mysigt men snön saknades ju såklart. Blir ingen direkt julkänsla på landet utan snö men men. Barnen blev nöjda över sina paket, Kim fick mest bilar å det var han såklart överlycklig över...haha. Sanna fick lite blandat som sminkväska, Barbiedocka, kläder å annat smått å gott.

Nyåret firade vi med en god middag här hemma. Det var Jag, Peter å Sanna. Kim sov hos mormor. När vi ätit klart å jag fixat ordning i köket gick vi in till våra vägg-grannar Ingela å Lasse. Vi sköt raketer såklart vid tolvslaget å sen gick vi hem hit till oss. Sanna somnade i min famn i soffan starx efter trots att musiken stog på höööög volym..haha. Trode hon skulle vakna till igen men icke då, hon sov gott resten av den natten. Vid 3-tiden gick grannarna hem å vi dök i säng. Sov såååå gott å vaknade utvilad vid 12.00. Jisses, kom på att jag skulle vara på Glömsta kl 14. Lite seg i kolan var jag men jag tog mej dit iaf. Anita jag jobbade med var oxå lite seg men vi fick jobbet gjort iaf. Var ju storhelgstillägg så det extrapasset tackade man ju inte nej till. Tur bara att jag inte drack mer än vinaren jag slurpade i mej, hade nog inte funkat att jobba annars.

Idag (2 januari) har jag städat å plockat lite i den mån det gott med barnen hemma. I morron e det dagistajm igen å det ska bli så skönt att komma in i rutinerna igen.

Har inte kommit i väg på mellandagsrean ännu men jag fyndade iaf lite på Jotex-rean så nu väntar jag glatt på mitt paket, mitten på månaden skulle den visst komma. Längtar.

Jag shoppade:

8-delar påslakan-set
Duschdraperi
2-pack badhandukar
4-pack handdukar
Badrumsmatta
= 355kr, inte illa va? Ord.pris skulle landat på 855kr.

I morron ska jag jobba igen, samt fredag. Det e riktigt kul å jag trivs kalas. Kan inte bli bättre. På fredag ska jag dessutom upp till Björnis å se om chefen e där så jag kan lämna ifrån mej mina nycklar som jag fortfarande har på min knippa. Hoppas hon skrivit mitt arbetsintyg oxå.

Nu ska här nattas barn.

Gott nytt på er alla å kram.

RSS 2.0