Sammanställning!

Eftersom jag nyligen börjat blogga här inne kanske jag borde göra en kort sammanställning från den tidigare bloggen.

Ja vad e det som hänt då?..hmm,
Jo man har ju gått å blivit FRU Löfström bla.
Den 5juni-07 stegade jag upp för altargången med min blivande man, en dag som jag aldrig ska glömma. Helt underbar på alla dess vis. Många månaders planering å fix var det men tack vare min vän gick det att genomföra som det var tänkt. Tack för all hjälp Nettan!!


Kräftskiva har vi oxå haft, jätte trevligt var det fast synd att kvällen slutade så tidigt men så kan det bli....många kräftor å mycket dricka. :-)

Barnen går på dagis, vi jobbar. Jag jobbar dels på mit ordinarie jobb samt på mitt timjobb så ibland känns det som man aldrig hinner med hemmet å familjen men det lönar sej i slutet av varje månad när man kollar kontot..hehe.

Renovering av hemmet sker i småbitar, tar lite åt gången. Just nu är det köket som det hålls på med. Ett valv från köket till hallen har det blivit, å målad fondvägg men allt e inte klart ännu. Det tar lite tid å inte e det lätt att hålla på när man har barnen hemma.



Sökt nya jobb har jag oxå gjort, vill bort från mitt ordinarie, e trött på att jobba där nu. VILL INTE DIT!!!

Näää nu får jag sluta, har annat att göra än å sitta här. Bye så länge.

Nytt försök m blogg

Eftersom den förra bloggen var lite smått knepig att använda sej av så testar jag den här i stället. Får se om man lär sej hur det fungerar här inne, haha.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0