Hemma igen!!

Ja då satt man framför datorn igen...men jag kan inte påstå att jag e så pigg som jag annars brukar vara. Nää, kryssningar med avkoppling tar på en...haha, ja sent blev det ju som ni kanske förstår eller ska jag säga tidigt för jag kom inte i säng förrän 06,30 i morse. Hade tänkt hålla mej vaken till frukostbuffen men näää, orkade inte längre. Börjar nog bli gammal. ;-)
Hur som haver så hade jag skitskoj, verkligen lyckad kryssning, jag som annars inte e så mycket för båtturer men den här var värd det hela. Vi var 6 tjejer som åkte ihop, ett trevligt å roligt gäng. Fick en del skratt under dygnet må jag säga och det behövde jag. Massa trevliga personer stötte man på, en del mer överförfriskade än andra men alla vi var ju på plats av samma orsak...att ha KUL. Musiken var faktiskt kanon vart vi än gick. Höll till en heldel inne på Kareoke baren (stavas hur?). De var kul å gala fast jag stog ju inte framme med mick utan gol för full hals till låtarna iaf. Kvällen bjöd på massa dans å goda drinkar oxå, känner det i benen idag. :-)

När allt hade slagit igen minglade vi runt å pratade med folk, ja dom som fortfarande höll sej vakna alltså. Fick leta redan på resten av gänget i mellanåt men oftast hittade man dom i anslutning till rökrutorna. Appropå rökrutor...fy fan vad äckliga dom utrymmena är alltså, det var som å gå in i dimman...såååå vidrigt å då e jag själv rökare. Kan tillägga att det inte gick åt så många cigg på den rutten....enda ggn jag drog i mej en hel cigg var då vi var ute på däck men dit upp orkade man ju inte gå hela tiden.

Får se om det kan tänkas komma upp några minnesvärda bilder från kvällen lite längre fram, jag hade ingen amera md mej men jag väntar med spänning att få dom mailade till mej.

Nää nu ska jag ta å masa mej upp i säng å snart glo på Andra avenyn, sen blir det nog snark från min sida.

Natti natti alla bloggläsare.

Snart blir det partaj...

...om några timmar bär det av mot terminalen, Cinderella here we come!! haha.
Ska bli så nice att komma bort, behöver detta känner jag och det ska bli sååå skoj.

Mitt vikariat har snart nått sitt slut, på tisdag e det sista dagen enligt kalendern men jag har tagit semester och komp under helgen som egentligen är mina sista arbetspass enligt schemat. Känns lite konstigt men jag har tur......bara tre månader att få i hop ekonomin på sen är det lungt igen. Kan inte avslöja så mycket mer om det här inne, kanske finns ögon som inte ska veta så mycket om mej längre som kanske läser här och ju mindre dom vet, dessto bättre. Ja lite saker har då hänt ang jobbet men jag avslöjar inte mer....rätt allvarligt dock.

Skit samma, i kväll ska jag ha SKOJ!!! det e det jag ser fram emot nu iaf. Hoppas på bra musik oxå, vill inte sitta å traggla på ett hak där musiken är värdo, det gör att man blir trött å går ner till hytten på tok för tidigt...haha, nää sån kväll vill jag inte ha nu när jag har chansen att vara barn å gubbfri.


Nu ska jag fylla på kaffekoppen tänkte jag, barnen sitter i soffan å ser på Prinsessan....knäpptysta sitter dom så man borde kanske smyga så dom inte störs...hihi. Garagebygget e förresten på G nu, uppfarten ser inte direkt inbjudande ut för tillfället men när allt e klart blir det skitbra!! Bredda uppfarten lite ska vi oxå gör...eller varför skriver jag "vi", jag e ju inte med i projektet på det viset...hehe ja man e ju bra kontig ibland. I morron kommer containern som ska lastas full med asfalt, jord å grus....sen rivs lite gräs upp så uppfarten blir bredare å sen e det väll formspikning, gjuning å sånt som återstår. Jaja jag lägger mej inte i det där, bäst jag håller mej på min kant.

Ha det gott folk å tänk inte på mej ikväll!!   :-D


Mycket och inget

Ja då var det dax att uppdatera, fått pikar om att det går trögt för mej å det kan jag väll hålla med om. många ggr tänker jag att Nu ska jag...men sen händer inget. Nåja, nu e jag iaf på gång, alltid en början.

Så vad har jag haft för mej då? Ja här har det då genomgåtts en avlusning...Sanna råkade ut igen!! *suck* men inga levande kryp såg jag men däremot en jäkla massa blääiga ägg som var i käckningsstadiet. Närmare bestämt 60 st!!!! Gissa om jag kände mej äcklad men jag var ju tvungen att få bort dom.
Eftersom hon då fick vara hemma dagen efter (måndag) för jag ville vara säker på att alla var borta/döda så körde vi en bakardag tillsammans. Kanonbra resultat. Tanken var bara bullar men det slutade med kakor, muffins å kokoskakor oxå. Svettigt värre men Sanna tyckte det var skoj å då mådde jag bra oxå.

                                                        
                                                                 
Kims lilla söta blomma som han planterat på dagis som det finns bild på i tidigare inlägg har slagit ut, gula fina blommor e det å fler kommer det hela tiden. Gissa om sonen e stolt över sitt mästerverk. Nu e han så noga med att den ska ha vatten så han frågar ofta om jag vattnat den å sen känner han i jorden. Snutten min.

                                                     

Själv jobbar jag...som vanligt men nu i oktober blir det mindre, går ner på timmar i stället. Inget jag valt men det e så lång historia bakom det hel så det skulle ta en vecka för er att läsa om jag skulle börja förklara. Hur som haver ska jag å chefen på möte i morron på personalkontoret så får vi se om det gör mej något klokare...vill ha ett "säkert" jobb så jag vet ad jag har i lön (på ett ungefär iaf) varje månad. Finns ju inga lediga tjänster just nu hos oss men då jag e LAS-skyddad så måste dom erbjuda något till mej iaf, även om det bara e tillfälligt. Jaja, får veta mer i morron.

Appropå jobb så har jag börjat som VIK på ett dagis i Tullinge...lustigt men sant. Har varit där två pass redan å det e skoj. Nu ej ag sjuk å skulle ha jobbat idag oxå men så kan det bli...typiskt men sant. Pratade med polarn om det i helgen (hon jobbar där) å i måndags ringde hon å sa att dom behövde mej så det var bara att fara iväg på stört å kastas in i jobbet. Ingen förhandsinfo eller nånting men jag grejjade det iaf...haha.

Ja å sen, ni som känner mej vet ju att jag inte e allt för svårövertalad å det kan jag hålla med om...iaf i vissa sammanhang. Har haft P-L visning å nu har det slutat med att jag börjat som konsulent...haha ja jag vet, jag e hopplös. Har inte haft min start ännu, blir på torsdag så det ska bli skoj. *håll tummar å tår för mej*
Tanken är inte att jag ska fara runt som jag gjorde med T-W men vill nån när å kär vän ha en visning så ställer jag såklart upp, annars tänkte jag köra lösisar å se om det funkar. Älskar deras grejjer men visst kostar dom oxå, det erkänner jag.

För övrigt e det väll inte så mycet som hänt. F-bolaget har löst in skrovet, motor, trailer å lite annat e sålt så nu ska det börjas med garaget i stället för dom pengarna...bra tänkt tycker jag, då vet jag iaf att han e på fast mark men inte har han slutat fiska för det...nädå, det har dom redan gjort på landet.

Håller förresten på å ska tampas med mina extrakilon.....har ett mål att nå men jag har satt delmål oxå för att inte bli allt för besviken....jag ska var tärna i sommar!!! Ett erbjudande man självklart inte kan tacka nej till, iaf inte jag.


Må så gott å lämna gärna en signatur så jag ser att du kikat in...ett litet Hej räcker.

Kram på er.

RSS 2.0