Bedrövligt av mej....

....att inte ha uppdaterat denna blogg sen Midsommar. Skäms på mej. Nåja, nu e jag dock här igen.
Så vad har jag att uppdatera? Säkert massor men just nu kan jag inte minnas VAD så jag får köra från detta år...haha.

Nu har vi alltså gått in i år 2010!!
Nyåret spenderade vi här hemma med min underbara goa vänn Christina samt med våra trevliga grannar. :)

Jobbfronten: Jobbar som timanställd på ett äldreboende i Sätra med dementa. Trivs bra där. Började där den 14 dec å har fått tider sen dess med jämna mellanrum. Farsta strands gruppboende har inte hört av sej sen jag ist jobbade där i september men jag står kvar som timmis även där. Ska dessutom på intervju på Lännavägens boendeenhet i Huddinge på Torsdag...vikariepoolen med fasta vakanta tider varje månad. Kalas!!

Hihi kom just på att min födelsedag var en fin dag...Det SNÖADE!!! annrs brukar januari vara en regnig dag, iaf just den 14 men inte i år. Detta året har börjat bra å jag hoppas det fortsätter så.

Javisstja, jag har ju blivit med GYMkort men det var dock ett tag sen. Senaste tiden har det inte blivit mycket Gymma av men from Februari ska det bli regelbundet igen.

Nu den 23 åker vi (Vår familj, Pontus familj, Patrik, farmor å farfar) till Mas Palomas i Spanien för att fira farfar på 60års dagen om infaller den 26. Vi kommer att vara borta i en vecka å det ska bli så skönt. Gissa om man längtar efter SOL!! Behövligt.

Denna vinter har verkligen varit en riktig vinter...snöat konstant å därmed snökaos i trafiken som alltid denna årstid.

Hmm, nått mer att skriva?? Nää kan inte komma på nått just nu men jag ska försöka bättra mej på detta....Nu e jag ledig fram till februari så jag borde ju hinna med bloggen. Bordej u ha mer att skriva om efter resan.

Må så gott å kram på er alla.



RSS 2.0