För jössenamn

Jag e ju verkligen ingen bloggare må jag säga, det e ju evigheter sen jag var in här sist. Skäms på mej, måste bli ändring!!

Iaf så har jag nu blivit av med Björnis helt å hållet å det känns ju såååå underbart. Jag mår redan mycket bättre å jag trivs med mej själv igen. Fattar inte hur jag orkat tvinga mej dit egentligen men nu e det över. Trivs kanon på nya jobbet, försöker ta så mycket extrapass det bara går att få på Glömsta oxå å lönen vi fick nu såg inte så pjåkig ut kan jag säga.
  :-)

Snart e det jul oxå, inte många dagar kvar nu å gissa om ungarna e spända. Klädde julgranen igår när Kim somnat, dett var en mysig stund vi hade alla 3 å Sanna riktigt mös när hon hängde upp kulor å egenhändigt gjorda saker i den. Vi har konstaterat att det e dax att införskaffa lite nytt pynt till granen, kanske kan hitta lite nu när det börjar reas här å där.  På julafton jobbar jag kortpass å när jag slutat hämtar familjen mej å sen far vi till landet. Skönt att slippa all stress med maten. Nu hoppas man ju på lite snö oxå men det tror jag inte kommer.  Vi stannar bara över natten sen åker vi hem igen på eftermiddagen, rätt skönt å få lite lugn efter all hysteri...hahaha.
Klapparna ligger nu fint under granen, vissa har vi stoppat undan som ska med men som ungarna inte får se. Tror Kim kommer bli helt salig av alla bilar han får....Sanna får lite blandat, det var svårt att komma på nått riktigt bra till henne tycker jag men nästa år kanske blir lättare...hoppas det iaf.

Jag vet inte vadj ag mer ska skriva, dagarna rullar på å man tycker inte tiden räcker till som man önskat. Hållt oss relativt friska iaf men nu har en ny löss-epedemi börjat på dagis igen å jag hoppas för allt i världen att vi slipper dessa odågor den här ggn. Nu e barnen lediga i mellandagarna så kanske att det upphört när alla e tillbaka igen.

Nää nu ger jag mej här ifrån...sussa sött å GOD JUL till alla mina bloggläsare. Kraaam

RSS 2.0