Sagt upp mej å fått nytt jobb!!

Shit vilken konstig känsla det var att åka upp till chefen å tala om att jag kom för att skriva uppsägningspapper. Hon var snabb att plocka fram papprena. Nettan var med mej, tack å lov men först skulle hon inte få komma med in på rummet men hon gav sej inte å jag sa till att jag ville ha henne med där inne å så blev det oxå. Chefen sa lite ironiskt att- Jag hoppas det går bättre för dej där borta och att hon tyckte att det inte fungerat bra med mej men det höll jag med om. Kan ju inte fungerar som ska när man inte trivs å har man en chef som hon gör det inte saken bättre heller för den delen. Nåja, nu jobbar jag bara fram till 25 nov sen e jag klar för all framtid med det stället. Känns underbart å det bästa av allt e ju att jag redan har nytt jobb. Jippie!!! From den 1/12 blir jag anställd på 50% på Visättra ängars gruppbostad, främst dagtis men några kvällar ingick å sen e det inga helger fats det tänkte jag köra lite på Glömsta, bara chefen godkänner det. Den 8 nov ska jag till nya placet å träffa chefen å skriva anställningspapprena....ska bli skoj å se vilken lön jag kan frhandla mej till oxå...spännande.

Just nu e jag ensam hemma. Kim e hos mormor å Sanna e på dagis, tänkte passa på att ta ett vil när man har chansen. I kväll ska jag till bålsta med Nettan å gå på inredningsparty, ska bli skoj å se vad det e för nånting å kanske att man hittar nått fint i julklapp eller till hemmet.

Nu kallar soffan å fleecefilten på mej. Tjao.

Jobbat på Glömsta

Idag kom mamma förbi strax innan 12-tiden å hämtade barnen för att jag skulle jobba 13-21 på Glömsta. Himlans gullit av henne att ta dom så mycket som hon gör tycke jag fast att hon själv inte mår så bra alla gånger men oftast e det hon själv som erbjuder sej. nog tycker hon det e jobbigt i bland men hon älskar sina barnbarn så mycket att det får gå säger hon. Hihi.
Jag cyklade ner lte tidigare till jobbet för att överlämna lite Oriflame-prylar till Linda innan hon skulle sluta sitt pass. På vägen stannade jag till hos Nettiz oxå, det brukar jag göra när jag ska till Glömsta.
På jobbet var det lugna gatan. Höll nästan på att somna i sofan efter maten när vi satt å kikade på tv så jag var tvungen att resa mej upp å gå ut i kylan å blossa.
Pratade med Anita om att ev gå ett intro pass på natten å hon skulle kolla med nya chefen om det å i så fall skulle det bli 5 nov. Coolt, jag har aldrig jobbat natt sådet ska bli skoj å testa iaf sen får vi ju se om det e nått för mej men då ska det bara vara några enstaka pass å inte nått mer.
Timmarna gick å sen var det dax att cykla hemmåt igen...
Brrr så jäkla kallt det var då, tur jag hade vantar iaf för det blåste iskalla vindar kan jag säga. På hemvägen stannade jag till hos Nettiz igen, fick en röd jättefin jacka till Sanna som hon kommer kunna ha nu när kyan börjar smyga på.
Sanna blev jätte glad över den å var tvungen att prova den direkt. Jag hade ju iof sej hoppats på att barnen sov när jag kom hem vid 21,30 men så var det inte. Mamma hade gjort dom klara för natten men inte hunnit längre...hihi. Innan hon åkte hemmåt nattade vi dom iaf å Kim somnade rätt fort medans Sanna fortfarande ligger vaken i sin säng å klockan är nu 23,40. Jaja, kanske kan hoppas på en liten sovmorron i morron så för Kim somnade oxå rätt sent.

Nu ska jag ta hand om tvätten som vill bli hängd.

Sjuk dotter, Bio m Nettiz

Vad sa jag häromdagen?? Bara en tidsfråga innan Sanna insjuknar å nu ligger hon i 39 graders feber å skallvärk. Typiskt nya influensan. Ska ringa VC i morron å hoppas på att få tid för halsprov för dagispersonalen sa idag att det gick Streptokocker där, dom hade typ 3 barn som haft det i veckan. Sanna å två barn till på hennes avdelning blev hemringda för feber idag...stackars liten. Tur att Kim e frisk nu så han får allt gå i morron, hoppas det inte vänder igen men då får jag nog ta honom oxå för halsprov. Jobbigt med sjuka barn men det hör ju livet till som förälder men det e inte kul. Mest synd e det ju om dom som faktiskt blir så dåliga oxå. Idag har Kim inte gjort annat än sprungit omkring å terrat så det märks att han e understimulerad å frisk nu...haha. Sanna kom hem strax efter lunch å direkt var Kim tvungen att flyga på henne, hon som knappt orkade klä av sej skorna. Snuttan min.

Eftersom jag ska vara hemma själv med barnen i helgen så beslöt jag mej för att gå på Bio med Nettiz. Vi såg Ett Öga Rött å den var så värdelös, riktigt boring..trode inte det om den filmen men så var det iaf. Får hoppas på bättre lycka nästa gång. det var trevligt iaf att få komma iväg en stund från sjukstugan å bara få vara med sin gosiga vänn. Det lilla gör så himlans mycket.

Shit, nu blev jag lite hungrig, dax för en sen kvällsmacka. Bye

Kolmården å sjuk son igår

Ja i går bar det av till Kolmården. En dag som Sanna så länge längtat efter å nu var den äntligen här. Tuvärr fick Kim stanna hemma med mormor då han fortfarande hade feber. Vi åkte hemmifrån vid 10,30, lite sent men vi kom iaf iväg. Knatade runt å Sannas ögon var som tindrande bollar å hon sprang mellan alla hagar å bara jublade ver alla djuren...Åhh mamma, titta där!!  Hahaha pappa, kolla han bajsar!!, åhh vilken sööööt. Så lät det ungefär hela tiden. Hihi.
Märkte på Sanna att hon tyckte det var mysigt att få åka så lång bit å bara få vara ensam med oss. Vi käkade hamburgare å glass. Gick på delfinariet å det var en upplevelse av dess like för henne. Massa djur såg vi å mycket gående blev det men hon klagade inte en gång på alla backar.
Vi hade tänkt gå in bland ormarna å så oxå men när vi gått varvet runt var det stängningsdax å tajm att åka hemmåt igen. Köpte några gossedjur till henne å Kim fick ett mjukt Lejon.

Lite bilder från den dagen kommer här.
         

Det var en jätte mysig dag å tanken är att Kim ska få uppleva detsamma nästa år.

Nu ska jag smyga upp till min varma son som ligger å yrar, förmodligen dax för en liten supp nu.

God natt

Oj oj oj. *pust*

Ser att det var ett tag sen sist jag skrev. Kanske beror det på att jag haft en del att göra å att orken till att sitta å blogga inte funnits till.
Det har varit föräldrarmöte förra veckan för Kim å i kväll var det dax för Sannas avdelning. Tidigare i dag satt jag på kurs i Livsmedelshygien mellan 13-17 på min lediga dag men det skriver jag upp i fyllnadstid å tar det givetvis i pengar.

I fredags pratade jag med chefen om 50%-tjänsten å sa att jag vill ha den trots utan löneökning, det e ju ändå så få månader kvar till den komunala ökningen blir. I måndags fick jag klarhet i att den e min å jag skrev på papper å dyl. Bråkade även med henne om lite om schemat, hon frågade om det fanns nån kväll som jag visste redan nu att jag inte kunde ta å när jag svarade Julaftonskväll gick hon i taket. Det hela slutade med att jag sa åt henne att hon kunde jobba då i stället om hon inte hade nått planerat för jag tänker iaf inte göra det. Såg sedan att hon lagt mej ledig från Lördag-torsdag under julveckan å eftersom jag bara ska jobba kvällar på mina 50% blir jag ledig rätt länge imellan åt. Tanken e ju givetvis i grund å botten att jag ska jobba dagar på Glömsta istället då så det kommer säkert gå bra ekonomiskt trots allt. Juldagen har jag redan bokat mej på 12-21 på Glömsta, vill ju inte gå miste om alla "stora" pengar...haha

Mitt i allt detta har jag oxå varit VAB för Kim som haft feber men nu e han frisk igen. *peppar peppar* Sanna däremot börjar bli smått hängig så det e bara att avvakta å se, hoppas hon håller sej frisk över helgen eftersom vi ska åka till Kolmården på Söndag hela familjen.

På lörag ska det vara Ljusparty här oxå så jag måste hinna städa av lite å fixa fika. Har kollat runt lite med folk om intresse så jag hoppas vi blir några köpsugna personer då.

Sökt jobb var å varannan dag, ringt runt å grejjat. Fixat med hemmet å allt som hör till en familj. Fattar inte att jag fortfarande står på benen men nog fan har jag varit trött i bland.

Nu sitter jag här å försöker lägga all info min hjärna fått ta till sej denna dagen i "olika fack" så jag inte blandar ihop kurs å fräldrarmöte...mycket saker att sära på med tider hit å dit, dagar att komma i håg å så. Tar en kopp kaffe å har just tagit mej ett avslappnat bad i lugn å ro. Familjen sover söt så bara tv,n åller mej sällskap. Ska snart bege mej mot soffan å se Bones innan jag gör natten.

Ha det gott folk

RSS 2.0