Här igen!!

Ja som vanligt så är det ett tag sen jag var här å skrev några rader å nu e det dax igen.
Vad har hänt här då? Jo det har varit en hel del på jobbet, folk som e borta å fulla barngrupper...blir lite jobbigt i längden men att man blir sjuk rår man ju inte för så det säger jag inget om. Kräk å bajssjukan har vi haft här hemma oxå, det var Sanna å Peter som insjuknade samtidigt fast den ena hade kräksjukan å den andra hade bajssjukan (intressant va?) så gissa om jag hade att göra med tvätt. Sängkläder till förbannelse växte på hög å jag tvättade som en galning, 3 dagar tog det för mej att få i ordning på all tvätt men nu e det dock gjort iaf. Höll på å bryta ihop, kände mej helt utmattad med tanke på all den sömnbrist man fått under några nätter samt stressen på jobbet osv.  Nåja jag ska inte klaga, har ju överlevt det oxå haha.

I veckan har jag inte kännt mej på topp riktigt så nån träning har det inte blivit för mej direkt, körde ett nytt dvd-pass lite snabbt i tisdags men det var oxå allt.....måste ta tag i det på allvar nu. Hade väg å mätar dagen i går å till min förvåning hade vikten minskat igen. Så GLAD......sen januari är det nu 2,7 kg som jag tappat. Midjemåttet sen sist hade ökat med 1 cm men jag misstänker tat jag e inne i kvinnoveckan nu (skulle ha haft den iaf) så man blir ju lite svullen av det samt att jag har haft en del gaser i magen oxå. Hehe nu fick ni ta del av det oxå, intressant va??

I går var vi å Grattade Lucas på 4års dagen. Åt en liten bit tårta å en kaka sen fick jag nöj mej med kaffet för det blev alldeles för sött kände jag. Sötsuget e typ helt borta numera, kan inta begripa hur det kommer sej men å andra sidan e det ju superbra. :)

I går fyllde även min Gudson Anthony år...hela 6 år blev han, jösses vad fort det har gått. Får fira honom en annan dag eftersom i redan var bokade på annat håll samma tid.

I går när vi kom hem från kalasandet tappade Sanna äntligen sin lösa framtand, som vi har väntat men nu e den äntligen borta. Tandfeen har inte kommit ännu, får se om hon kommer i kväll. ;)

Just nu håller Peter på å sätter ihop ungarnas Snowracer som dom fick av farbror Patrik i försenad julklapp...bra tajmat med tanke på all snö som kommit under natten så nu står ungarna färdig påklädda å väntar...hehe ivriga eller?? näää inte alls.

Nu måste jag göra mej klar så jag hinner göra klar min väska inför demon jag snart ska på. Hoppas det blir en bra eftermiddag.

Må så gott i snöyran alla mina bloggälskare!!!

Äntligen fredag !!

Jagh ar nog aldrig så vitt jag kan minnas saknat fredagarna så här mycket som jag gör i dagsläget hehe men så har jag ju heller aldrig jobbat som jag gör nu heller. Man e verkligen seg när veckans sista dag e gjord. I kväll efter maten la jag mej på soffan å mös med Kim som tittade på tv...eller tanken var iaf att vi skulle mysa men jag somnade å fort gick det, det gjorde Kim oxå haha så mysigt hade vi. Nu ligger Kim i sin säng, hoppas han sover hela natten med tanke på att han somnade strax efter halv 6 som jag....märks att veckan e tuff för honom men så e han ju bara 3 år oxå å får långa dagar på dagis. Sanna däremot e inne i nån riktigt pestig ålder just nu...phua. Hon gapar å skriker å tar till pipen så fort nått går emot henne. Hon hinner bara innanför dörren så ska det ringas hit å dit å hon bara måste hitta nån att leka med. Fattar inte hur hon orkar men så vitt jag minns var jag typ lika dan....hehe så jag har fått vad jag förtjänar kanske. Peter fick köra iväg henne till sin klasskompis men nu e hon hemma igen å tycker att allt e såååååå tråkigt för ingen vill göra nått med henne. Jag e inte på humör å klarar inte av hennes beteende nu så jag exploderar på två röda fats att jag försöker bita mej i tungan. Peter e ute i garaget å sågar till lite foder så det blir tätt runt fönstren nån gång.

Själv sitter jag här å bara väntar på att tiden ska gå så man snart får krypa ner under täcket. Tidigare idag såg jag fram emot ett glas vin men nu tror jag att jag står över det.

Veckan har för övrigt varit bra med tuff på jobbet. Fullt ös men ack så bra jag trivs trots allt.

På måndag nalkas det en demo...tjohooo, hoppas på bra resultat!!

Tack å hej leverpastej.

Pappa 65

I går den 11 februari fyllde min PAPPA 65 ÅR!!!
Har givetvis redan ringt å grattat honom, gjorde det direkt igår efter jobbet men jag skriver ändå ut en sen gratulation till honom fast jag evt att han inte läser bloggar.


GRATTIS PAPPA 65 ÅR!!!!





Kanske blir ett litet kalasande i g´helgen, beror på hur han orkar å mår. Ska se om jag hittar nått i present till honom iaf fast jag vet att han inte vill ha nått men iaf.


Go morron!!

Klockan e nu 07,10 å här sitter jag påklädd å klar med mitt morronkaffe. Barnen ser på Nickelodeon...som alltid innan skola/dagis. Försöker få dom att klä på sej men det går lite trögt....inte heller ovanligt hehe.

Skönt att det e torsdag idag....bara en dag kvar sen får man slappa igen....nice. Mornarna e jag tröttare på numera men kvällarna e jag mycket piggare å kommer inte i säng, allt detta pga träningen tror jag. Kanske inte e så men det känns som det har en viss inverkan iaf. Appropå träningen så går det rätt bra nu faktiskt, är fortfarande i starten bara men för mej har det börja bli en vana redan. I går tog det emot lite när jag skulle snöra på mej gympaskorna för att ta en rask prommis...hade ingen att gå med å det gjorde nog sitt men jag gav mej inte utan gick en runda på ca 40 min efter maten. Så jäkla skönt efteråt å eftersom jag tog en kortare runda än vanligt såg jag till att få några backar att ta mej uppför i stället. Jisses vad jag flåsade haha men så e jag ju rökare oxå så ursäkter finns...haha.

I morron e det planerat för en prommis samt ett pass framför DVD,n...ska bli nice. Får se hur jag gör ikväll, kanske kör jag en pausdag eller så får jag för mej att ta en runda ikvll oxå...lika bra å passa på medans motivationen e på topp. Nu längar jag verkligen till min mät/väg lördag...hoppas på ett tydligt resultat.

Barnen mår i övrigt bra...hela familjen verkar vara frisk iaf *peppar,peppar* så jag hoppas det håller isej trots influensa å kräksjuketider...vill INTE ha nått sånt skit.

Näe nu e det dax att få på barnen sina kläder så dom slipper gå ut genom dörren nakna.

Förresten, bild på min frissaur kommer, ligger i digisen, har inte lagt över dom på datorn än.

Tjao.

Väntar

Sitter nu här å väntar på att Nettiz m familj ska komma föbi å plocka upp mej å Sanna. Vi ska åka till HC å gå till rissan bla. Både Sanna å jag ska klippa oss idag. Det var evigheter sedan Sanna klipptes så nu e det verkligen dax, på mej blir det nog bara en toppning. Vad som händer efter det vet jag inte ännu, återstår att se. Blir resultatet hos frissan bra får ni ta del av ett kort haha.

Uppdaterar senare. kram

Träning

Jaha så nu har man börjat den efterlängtade träningen. I Onsdags hämtade pillan upp mej från jobbet å sen for vi iväg till Nettiz för att ta en prommis. Det gjorde vi oxå, gick dryga timmen i rätt rask takt, iaf så gott det gick å gå i halka å snömodd men det var skönt iaf. Efter prommisen gick jag å Pillan på PL-möte å efter det åkte vi hem. Var hemma strax efter 22 å rätt seg i kroppen då kan jag säga med tanke på att jag hade jobbat innan oxå.

I går (lördags) tog Nettiz å jag en prommis igen...där gick det undan å vi power walkade lite...tufft men det gick. Idag kom både Nettiz å Pilla hit, vi körde lite mag/rygg övningar på våra nya pilatesmattor efter dvd.n som jag har å det gav nog resultat fast vi tre var helt nya på den fronten. Efter det var det dax för en dryga timmes prommis oxå...jisses, nu e mn verkligen på G å det känns så jäkla bra. Jag har motivationen på topp å tänker INTE lägga av.

Jag har min mätt/väg-dag varannan lördag å när jag gjorde det igår blev jag superglad.....sen 10 januari har jag minskat med 9 cm i midjan, låren e 1cm mindre men vikten har inte rasat så mycket...1,5 kg men jag stirrar mej inte blind på vågen utan så länge måtten minskar vet jag ju att det ger resultat. ;)

Jag har satt mitt delmål, får se om jag lyckas viktmässigt.....*spännande*

I morron blir det en vilodag för kroppen....ska till HC med Nettiz, Alice, Mathilda å min Sanna. Kanske ska ta å göra ett motionsschema jag oxå så man har nått å följa, iaf en bit på väg. Så fort vägarna blivit blaskfria ska jag börja gå till/från jobbet, ska bli skönt å få en morronprommis oxå.

På söndag står simning på schemat, det ska bli nice å få träna å tänja ut alla kroppens muskler...

Må så gott.....det sista som ger upp är hoppet.

Några rader

Känner att det e dax för en liten uppdatering nu igen...jag som lovat att skärpa mej men se så bra det går ?? Inget vidare alltså. Nåja numera jobbar jag ju heltid och dagtid så ppå kvällarna efter att mat, barnmys å nattningar e över så e man så seg i skallen att man knappt vet vem man själv är...haha Låter nog värre än det är men nog fasiken e man trött allt...fast på ett behagligt vis. Ska ju kännas att man jobbat, annars e det ju konstigt tycker jag.
När vi ändå e inne på ämnet jobb så kan jag ju berätta att jag fick mitt VIK förlängt till sista februari...e nästan hundra på att det blir vidare efter det oxå men då hoppas jag på att det blir med månadslön...timmlön e inte så skoj å gå på hur länge som helst och dessutom får man ju inga semesterdagar på det heller. Vore ju skönt å kunna få lite semester med familjen iaf, det har inte blivit så mycket av den varan tidigare då jag studerade å var tvungen att jobba mellan loven. Jaja det som varit e ju passe´nu men iaf...tankarna snurrar ju en del.

Håller på å sparar pengar nu oxå...varit dåligt på den fronten tidigare men nu ska det bli ändring....vill ha en del på sparkontot för det ej u faktiskt bra ifall nått oförutsett händer, men oxå för sparandets skull.

PL går susen, haft två visningar i januari å sålde för nästan 12 tusen...den sista demon landade på ungefär 6800kr, min bästa hittills å jissa om lusten ökade till att dema mer. Haha. Asa nice ju när man ser pengar direkt på kontot efter att ordrarna e ivägskickade.

Familjen är fiska å krya här. På måndag ska jag till VC för Strumatest å just den dagen har skolan å fritids planeringsdag så det blir att Sanna får vara hemma.....antagligen med mej å jag tog upp det med chefen i går så jag hoppas hon fixar in nån för mej. På jobbet e personalen sjuka hela tiden, den här veckan har vi 8 personal mindre på en stuga på 7 avd men så e det ju nån som har semester å nån som e sjukskriven osv...rörigt värre men det går. Hajjar ni då varför man inte e så pigg för att uppdatera sin blogg efter en dag full av ös?? :)

Nu njuter jag av mitt kaffe efter den goooda middagen jag gjorde...Lax i ugn med basilika, ketshupsås å lökklyftor i ugnen samt kokt potatis...mumma. Peter å Sanna åkte iväg till Coop för att köpa hjälm, hon ska till Rådis på pulkatur i morron å minipicknick å då var önskemålet att dom hade matsäck å hjälm med sej. Kim får oxå en hjälm, lika bra det å så dyra ycker jag ändå inte att dom e så då kör vi till båda på en gång ( 199kr)

Kimselimsen ligger nu i syrrans säng, svept en flaska välling å ser nu på SvampBob på dvd...hans favvo om jag säger så. Appropå Kimselimsen så e han numera helt BLÖJFRI!!!! så jäkla skönt att slippa tänka på blöjor å faktiskt så har det inte skett någon olycka i sängen alls sedan han slutade, gissea vem som e stolt över sin prins??!!

Nu har ni fått ta del av några ointressanta rader men kul att du iaf orkade läsa hit ner. Kram på dej å alla mina andra bloggslukare....Må så gott.

RSS 2.0