Örebro!!! Here we come....

Japp, idag kl: 16,37 går tåget för oss mot Örebro där jag och mina barn ska tillbringa helgen. Underbart. Ska bli så skoj å skönt att få byta miljö för ett par dagar. I morron blir det demo sen vad som mer händer e jag helt ovetandes om. Brorsan brukar vara rätt påhittig så nått blir det iaf.
Ikväll när vi kommer fram, blir runt 18,30 möter Robin (älsta sonen) upp oss. Han tog studenten i somras efter sin kockutbildning och han har lovat att servera mej en tre-rätters middag med vitt vin till...mums. Ska bli spännande å se vad han bjuder på. Bara tanken gör mej redan vråååålhungrig...haha.

Snart ska jag gå in å hämta Kim från dagis. Sanna fick vara hemma från skolan idag, hon behövde sova ut ordentligt.

Fyyy så kallt det är ute. I morse var det -5 grader här...hua, nu e det verkligen vinter.

Må så gott så hörs vi av när jag uppdaterar helgen. Kraaaam

Tjohoo

Idag åkte min första orderbeställning in till Partylite på det som folk beställde på min hemmavisning...coolt. Jag köpte ut lite nytt till visningarna som väntar framöver så den här ggn blev jag bara ca 200kr "rikare" på försäljningen, hade annars varit runt tusenlappen men för att kunna göra bra försäljning bör man uppdatera produkterna oxå såklart. Har ju en hel del ordrar till som ska läggas in innan månadens slut så jag lär får in lite mer pengar än idag.

snart har jag kommit upp i 15 tusen på knappt två månaders försäljning...skitbra!!!

Andra snön.

Ja nu kom vintern igen i form av snö.  Dock var det inte så kallt ute tycker jag men det hade börjar frysa på lite granna märkte jag. Snön är mysig på sätt å vis, iaf när den faller å lägger sej som ett tunt täcke över marken men jag tycker inte om drivor av den eller blaski blasket som man får slafsa runt i när det regnat eller börjat töa....blä för den biten av snötiden. Ungarna älskar ju snön med allt vad den har att ge, så är det ju att vara barn men jag klarar mej med så lite som möjligt. Undrar om vi får en vit jul i år......å likaså nyår. Då får det gärna vara kallt å snöigt, det hör lixom högtiden till, ska absolut inte regna sånna dagar vilket det i regel numera oftast gör. Trist men sant.

Idag har jag haft en ledig dag från jobbet. Har inte gjort så mycket faktiskt utan bara varit ledig helt enkelt. Skönt det med, e lite slut i skallen efter två arbetsdagar med allt nytt man ska ta till sej samt demon (partylite) som jag hade i går å kom hem sent från den. Jag har satt in en egen kategori för Partylite i min blogg så vill man undvika det ämnet eller bara läsa om det så finns den möjligheten att välja. Förmodligen kommer ordet dyka upp i mina allmänna inlägg oxå men kanske inte i samma utsträckning som tidigare.

Sanna hade simskolan idag oxå, jag tog några längder under tiden och satte mej en stund i bastun oxå. Helt ensam var jag där inneså det var ritkigt avkopplande. Sanna testade att åka vattenrutschbanan för första ggn idag å gissa om det blev en favorit...jisses så hon for upp å ne i den hela tiden. Sötnosen min. Hon längtar redan till på måndag.

Nu under kvällen har jag köpt tågbiljetterna inför fredag då jag och mina två barn åker iväg över helgen. Kim e alldeles till sej av iver å väntan på tågresan....hehe mammas lillprins. Vad maken hittar på ensam en hel helg vet jag inte men jag antar att han bosätter sej i garaget...haha men det måste ju bli klart där med.

Nu har Sanna åkt skolbuss två mornar i rad och det funkar bra och hon tycker det e skoj. Hon känner sej lite stor när hon får stå å vänta bland dom större barnen på att den ska komma. när jag e ledig eller jobbar kväll följer jag med henne till hållplatsen men jobbar jag morron är det mormor som gör det i stället. Skönt för henne att slippa stressa på mornarna.

I morron ska jag ner till HC å utför lite ärenden, hoppas på bra väder då.

Natti natti världen å mina bloggläsare.

Ny kategori.....Partylite

Kom just på nu när jag loggade in på bloggen att jag kanske borde göra en ny kategori som handlar om mina demosar inom Partylite. Jag kanske kan gå ut med tips på kommande prodeukter, reor å lite annat smått och gott. Jag älskar allt som har med ljus att göra men det kanske inte märks i mitt hem för jag har det inte överallt men iaf. Doftar gör det dock även då jag inte har det tänt....det e så härligt att komma hem när man möts av en svag bris av gooood doft, annat än bajsblöjor...haha.

Hur som haver så har det faktiskt rullat på riktigt bra sen jag började som säljare. Trode det skulle sega å gå trögt å knappt ge någon försäljning men TVÄRTOM!!! det har gott riktigt bra och jag e glad givetvis. Blir mer motiverad för varje gång å sätter lite högre mål. Har just spräckt gränsen för mitt delmål i försäljning å jobbar nu för att nå slutmålet. Vet iof sej att jag kommer grejja det innan månadens slut och ingen blir gladare än jag när jag ser att jag passerat även det för det kommer jag att göra...det vet jag! *skryt*

Det som jag mest bävrade mej för var bokningarna men det går som en dans det med...e inte fullbokad, skulle ljuga om jag påstår det men jag e nöjd så här långt. I januari har jag redan 2 bokningar, ev en tredje på G så året kan ge en bra start om jag har tur. December ser inte lika ljus ut men det e ju så mycket annat som spelar in just den månaden så jag har förståelse för det men en bokning borde jag nog få in där utöver den jag själv tänkte ha här hemma. Ett lätt å praktiskt sätt att införskaffa julklappar på.

Många kan tycka att det e jobbigt att vara värdinna, man vet inte vem man ska bjuda, hur många, har man tid och vad ska man bjuda på?? Många frågor får man att svara på men tillslut står man där med ett lysande demobord hemma hos personen. Nice juh.

Det är inte så jobbigt att ordna med partyn.
Det Du gör som blivande värdinna är:

*Bestäm ett datum för din visning. Funkar att ha när som helst på dygnets alla timmar (nästan iaf)...Partylite har inga speciella öppettider, det är DU som avgör när vi ska ha öppet.

*Ta ett papper å skriv ner namnen på dina vänner, bekanta, arbetskamrater ,ja på folk du har i din omgivning helt enkelt så som föräldrar i skolan, dagis , grannar osv
Ring upp dessa sedan och tala om att du ska vara värdinna och det skulle vara kul om Just denne kom å tog plats i din soffa.

*Bjud på det DU känner för, behöver inte vara invecklat å i mängder...kaffe/The å en liten kaka räcker utmärkt att bjuda gästerna på, eller varför inte en frukt...vill du konstra till det är det ditt val ;0)

*Ställ fram ett borde där produkterna kan ställas upp när Jag kommer.
Sen har du gjort din bit, du kan nu ägna dej åt dina gäster å sätta er bekvämt i soffan, resten sköter Jag beträffande försäljningen.
 
Visst låter det bra? Krångligare än så behöver det inte alls vara och DU!!! tjänar massa fint själv på att avvara ett par timmar för detta......produkter som du får utan kostnad och en mycket trevlig dag/kväll/natt.

Gör som många andra redan har gjort...boka en demo!!




Första snön

Idag föll då årets första snö här över oss. Först var det snöblandat regn men sedan gick det över till mer å mer snö. Tur att det inte kom sååå mycket men det han iaf lägga sej som ett vitt täcke på marken men snart e det nog borta igen. Tur att det e plusgrader fortfarande men man vet ju aldrig om det kommer mer snö under dygnet å kanske blir det minusgrader på det oxå, då lär det inte bli kul i trafiken i morron bitti.

Just nu håller jag på å fixar lite mat inför dom kommande dagarna. Jag kommer ju knappt vara hemma dom tre första dagarna den här veckan å familjen behöver ju få i sej mat dock ändå. Ja jag vet, ni tycker kanske att min make kan stå för det men ni som känner oss vet ju varför det e ag som står å slavar vid spisen. ;0)
Gör mej inget, iaf inte idag för det e rätt avslappnande å stå där å klunka kaffe i köket med tända ljus som doftar mycket gott å se ut genom fönstret på den vita lilla snön som kommit.

Nu ska jag kila ut å kolla potatisen...bye

Allt å inget

Jaha, då var man här igen då. Ett bra tag sen jag skrev sist, jag vet å det har jag åter igen fått pikar för...hehe. Det e bara kul för då vet jag iaf att det finns några som läser här inne iaf. Puss på er.

Så vad har hänt sen sist då? Jo jag har bla umgåts med min underbara Nettiz, lika mysigt som alltid. Snart får hon sin lilla bebis oxå, så gullit såååå.
Hon har verkligen varit ett stöd för mej nu när jag behövt det, TACK!!! och hennes kloka ord gör att man trots allt mörker tillslut kan se en gnutta ljus.

Partylite har jag börjat komma igång med lite smått nu, har tre bokningar den här veckan som ska avverkas, ska bli riktigt skoj. Hade en hemmademo i början på månaden men det var inte alls många som kom men det var trevligt iaf. Fick nu under kvällen en kompleterin till den beställningen så på tisdag när jag fått in alla pengarna lägger jag in ordern på nätet. Hihi min svärmor handlade en hel del...många pengar blev det.

Jag har även varit och klippt mej, tack vare Nettiz tror jag faktiskt då jag var med henne å lilla Alice till frissan. Jag hittade en frisys i en av böckerna som jag fastnade för och det slutade med att jag blev klippt så. Blev mycket nöjd måste jag säga så nu trivs jag bättre med mej själv. :0)

Har fått jobb oxå!!! Så på måndag startar jag första passet med att jobba kväll, 13-21 så jag lär inte vara hemma förrän runt 22-tiden om bussarna går enligt tabellen förståss och sen jobbar jag 8-16 på tisdag.
På tisdagkväll ska jag till Skogås och ha demo oxå....lär vara rätt död efteråt...haha. På onsdag e jag ledig fast där har jag oxå en demo inbokad efter simskolan. Den missar Sanna på måndag eftersom jag jobbar kväll då. Sen e jag ledig resten av veckan så på fredag e det tänkt att jag, barnen och min mamma ska ta tåget till Örebro å våldgästa min bror över helgen. Jag ska dema där oxå så viförenar nytta med nöje. Kommer hem på söndag igen å då e det bara att se till att göra klart inför måndag då jag jobbar 8-15 igen. Skönt med en mjukstart. Sen e jag ledig tisdag-onsdag, jobbar torsdag-fredag å sen ledig helgen igen. Nice, då hinner man komma in i jobbet i lugn takt.

Gargate e så gott som klart på utsidan, nu e det bara insidan som maken jobbar på med men det får ta sin tid, det viktigaste inför vintern e klart iaf.

Här ser ni resultatet:

                                                                                       
                                                        Precis i startgropen                                       Klart

Blev riktigt bra måste jag säga. På sidan av långväggen har han satt in fyra runda fönster oxå, precis som grannen gjort på sitt och det blev kalas.


Idag har jag fått lite gjort här hemma, kanske tack vare mamma *skratt*. När hon kom höll jag på å fixade med tvätten och sen drog jag fram dammsugaren för det behövdes verkligen....igen. Helt plötsligt började min söta rara mamma att torka av våra köksluckor å kakel, men sån e hon. När hon fått upp tempot fick jag mer energi så det gick bara av farten tillslut. Nu har jaghängt sista maskinen med tvätt på tork så det blir väll att vika in det i skåpen i morron. Bäddat rent i ungarnas säng gjorde jag oxå så i morron får det bli våran. Det finns nog inget mer avslappnande än att lägga sej i en renbäddad säng för natten. Underbart.

När jag ändå e ifarten här på bloggen så slänger jag in ett par bilder till....tog ett par fina höstbilder på barnen när vi "städade" ute på framsidan en dag.

                                               

                                             

Nu har jag uppdaterat bloggen för ikväll och dessutom fått in några bilder på köpet oxå, inte illa.....men ha tålamod vänner, jag e snart här igen.

Kram

Happy halloween!!

Nu har jag precis kommit in. Har varit ute på altanen och plockat ordning på utemöblerna å fått bort alla löv som låg på hela altanen. Det börjar bli kallare å kallare ute nu.
Peter håller på å rensar bland virket som e kvar efter garagebygget som ska kastas så snart ser det inte ut som en byggfirma på framsidan längre. Skönt när man får ordning på grejjerna.

Ikväll ska vi på fest, granngubben fyller 50 år idag. Ska bli riktigt skoj faktiskt. Barnen ska sova hos mormor så vi ska snart åka upp å lämna dom när vi ändå ska handla lite. Har ett paket från Josefssons som jag ska hämta ut, det e en tunika klänning som jag har beställt, tanken är att jag ska ha den i kväll så jag hoppas den passar å att jag tycker om den, annars blir det riktigt jobbigt för mej....vad ska jag annars ha på mej???

I torsdags var jag på en A-intervju, gick bra tyckte jag så nu e det bara att vänta på svar, skulle få det i veckan och inte har jag hört nått från förra intervjun ännu heller så det borde oxå komma i veckan. Shit vad svårt det blir att välja...lönemässigt skulle jag nog välja det senaste stället men det e inte säkert att jag får igenom morrontiderna å då blir det problem. Aja bara å välja när man fått svar, om jag nu skulle få båda vill säga.

Annars har det inte hänt så mycket.....där av den usla uppdateringen. Kim börjar bli hostig, mest nattetid. Har gett honom Molipect 3ggr/dag men den hjälper inte fullt ut tycker jag, får se hur det ter sej närmaste dagarna annars får jag ta honom till läkaren å få nått om funkar. Jobbigt när han hostar sej igenom nätterna, blir ju ingen bra nattsömn för nån av oss då.

Nu ska jag packa ungarnas grejjer så vi snart kan åka.

Ha så gott tills nästa uppdatering. Tjao!!


RSS 2.0