Jobbat x-tra

Ikväll jobbade jag extra pass, 15-20 så det var ju inte så många timmar men det ger iaf lite extra klirr i kassan å det e ju aldrig fel. Skulle varit ledig i morron men det saknas folk så jag erbjöd mej att gå, vet inte hur många timmar det blir men jag börjar kl 9 å slutar kanske efter lunch beroende på om det e lungt på jobbet. Det brukar vara det i vanliga fall men ibland kan det dra i gång ett jäkla liv på våra boende, beror på deras humör men jag trivs så in i bombens där så jag jobbar så gärna.
Mamma var snäll å tog barnen.

Idag e Peter å fiskar m Leffe, dom hade fått både gädda, gös å aborre när jag pratade med honom så det verkade som en lyckad tur, kul för dom.

Nu sitter jag här å avnjuter en kopp kaffe medan barnen plaskar i badkaret...hua så skitig lilleman var....kan tro att han jobbar som sotare haha.

På tisdag e jag ledig å sen där efter jobbar jag ända fram till söndag å sen går jag på semester. Nice.
Idag var det rätt skönt väder, det blev iaf svalare å renare luft efter dessa regnskurar som kom mellan varven...jag tycker det e mysigt när det öser ner men det kan gärna göra det sent på kvällen å natten då man iaf e innomhus. Allergin har gjort sej till känna senaste tiden med ögonkli, nysningar å rinnande näsa...inte kul så det e skönt när luften rensas ibland.

Nu ska jag gå å se till barna men ni som e inne å kikar här får ha en bra helg å njut av solen då den tittar fram.

Krameli kram.

Snart semester!!

Nu e det bara en vecka kvar att jobba sen blir det semester, gissa om man längtar och jag hoppas innerligt på bra väder men det e jag ju säkert inte ensam om heller. Några större semesterplaner har vi inte utan det lär bli dagsturer bla till Kolmården och Skansen....Peter´s semester vet vi inte så mycket om egentligen eftersom det beror lite på hur det ser ut med jobb på bygget han är på nu. Han hade tänkt ta i slutet på juli men det kan bli tidigare oxå.

För övrigt e allt som vanligt här hemma, inga konstigheter. Sanna längtar till skolan och frågar när det e tajm att börja där...hehe min lilla tös börjar bli stor nu. Om drygt en månad blir Kim 3 år, otroligt vad fort det går. I höst ska han byta avdelning så när Sanna börjar skolan går Kim in på hennes avdelning, till min stora glädje. Först skulle han in på en annan avdelning vilket jag å Peter inte var så förtjusta i pga av personalen där men sen vet jag inte vad som hände men jag blev tillfrågad om Kim fick börja på den som Sanna går på nu å jag blev överlycklig. Dessutom kommer en personal tillbaka till den avdelningen som varit mammaledig å henne gillar jag skarpt. Trist nog så har Kim´s ena fröken han har idag sin sista arbetsdag i morron, jätte trist att hon ska sluta för henne tycker vi jätte mycket om men så e det...dom bästa förlorar man. *snyft*

Har haft Partylite visning här hemma oxå å det gick riktigt bra även fast vi inte var så många...fick i slutändan plocka ut GRATIS-prylar för 681kr å gissa om jag blev glad. Nu väntar jag bara på att grejerna ska levereras (tar ca 2 veckor) så jag kan få "pynta" lite...haha.

Försöker oxå få ordning på vår trista (som jag tycker den är) baksida men vet inte riktigt hur jag ska få till det. Var till Jysk i går å shoppade dynor till utemöblerna till riktigt bra pris. 580kr fick jag ge för 8 st dynor å det tycker jag var ett kalaspris. Vill ha en dynbox oxå men den som Jysk hade tycker jag var för dyr trots rean (500kr vill dom ha) å det ger jag inte utan tittar runt på billigare ställen i så fall.

Solen skiner å det ser ut att bli ett kanonväder....jag börjar jobba kl 16 så nu sitter jag å funderar på vad jag ska göra fram tills dess....tvätta lite kanske, dammsuga behövs IGEN!!! Kan inte begripa att det kan bli så grusigt å smuligt på golven på så kort tid. *suck*

Nu ska jag prova att lägga in en "testbild" på bloggen för jag såg att dom jag lagt in i förra inlägget inte syns. Konstigt å mycket irriterande må jag säga.

                                       
      
          
Se där ja. Nu har ni fått en bild på makens "skönhet", kanske inte den bästa bilden men man tar vad man har. Jag har kommit på ett riktigt bra namn (tycker jag själv) till den. Vad tycker ni om Careva? Hihi. Får se om det e det namnet båten får sen.

Hmm verkar som att det funkade att lägga in bilden, då ska jag ta å bråka med förra inläggets bilder så dem syns oxå, irriterande värre med ett rött kryss bara.

Tjao!


Veckan som varit...

Så då var man här igen. Har inte hunnit eller orkat knapprar här inne på bloggen direkt. Har jobbat rätt mycket och så ska man hinna med hem å barn på det oxå samt vara social utåt...ja ni vet vad jag menar. *pust* Underbart väder har vi iaf haft å färg har man lyckas få en hel del i år redan...nice.

I måndags var jag på intervju på ett äldreboende i Tullinge som jag tänkte jobba lite extra på då å då som timmis...vill egentligen inte vara inom åldringsvården nu när ja äntligen kommit ifrån det men lite extrapengar e ju aldrig fel så jag får tänka så å dessutom kan jag ju själv styra när å hur mycket jag vill jobba där.
Det var ett fint ställe, kanske inte så mysigt som jag trode när man ser huset utifrån men värre har man ju sett genom åren. Gick sedan därifrån ner till pressbyrån, typ halvvägs hem å hade tänkt gå hela vägen men jag kom på att jag måste handla mjölk till mitt kaffe å sen blev jag så in i bombens kissnödig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Slutade med att jag tog bussen hem å rusade in på muggen, glömde nästan larma av i paniken efter toalett...haha.

Samma dag kl 12,20 födde min kompis L en liten dotter som ska heta Nikita....hehe namnet associerar (stavas hur?) jag till min pappilon som vi hade i många år som hette så...lite konstig blev det för mej men jag visste ju att hennes dotter skulle få det namnet så nu tänker jag på vår lilla hund hela tiden. *saknar*

Jag jobbade dessutom kvällspass oxå å Sanna skulle på kalas hos en dagiskompis den dagen så det var lite mycket men det gick bra...allt löser sej tillslut.

I tisdags  var jag trött när klockan ringde så jag tryckte av den hela tiden vilket gjorde att det blev panik sen här hemma då jag började sju å skulle lämna barnen på dagis halv sju...jag han med bussen men shit var yr i pallet jag var när jag kom till jobbet, hade ju inte hunnit vakna till ordentligt..haha. Inte nog med det så ringer en kvällspersonal sej sjuk, ja sånt händer ju å inget konstigt med det men sen när jag ringt runt till alla timmisar å ingen kunde slutade det med att våt tillförordnade "chef" beordrade mej att stanna kvar. *suck* Jaja jag kunde ju inte säga emot men fick iaf tillåtelse att gå kl 19 då Peter hade annat att göra...Patrik (p.s bror) fyllde 35 så dom skulle träffas å se på matchen å äta gott. Irriterad blev jag oxå på den andra kvällspersonalen, jag som slitit hela fucking dagen å jobbat med en timmis som pratar oavbrutet fick inte ens ett tack för saker jag gjort som egentligen inte hör till mej...skit samma nu e den dagen föbi å jag hoppas verkligen det visar sej i lönekuvertet att det lönar sej att bli beordrad.

I Onsdags var jag ledig å det kan jag lova att jag var...gjorde inte nånting utan la mej faktisk å sov. Det behövde jag kännde jag...Det var en skön dag som det inte hände ett jota på, tom telefonen var tysst hela dagen. Underbart!!

I går jobbade jag extra 7-16, allt flöt på bra å inga konstigheter alls. Dagis stängde 16 för APT så jag smet lite tidigare. Efter det kom C med sina barn å tog en fika, vi pratade lite om dagis å vad vi som föräldrar hade för synpunkter på saker å ting å vi tyckte nästan samma om allt. Skönt att ha nån att ventilera sej med i sånna saker. Sedan kom L förbi på en snabbfika med sin lilla Nikita så äntligen fick jag se henne...3 dagar gammal liten tösabit å sååå söööt hihi. Sanna blev överfötjust å gissa vem som efter det bad om syskon??!! Nää här e det klart med den biten för vår del så hon kan tjata vidare bäst hon vill min stora tjej.

                                   Här är L´s lilla dotra
 
Idag  skulle jag egentligen behöva ta mej till affären men det lär inte bli av. Jobbar 15-21,15 ikväll oxå så nu har jag tatt mej lite slappartid. E trött å ändå somnade jag väldans tidigt igår, skulle glo på tv tänkte jag när jag gick upp å la mej men nädå...innan 22tiden sov jag, så sköööönt det var.
I morse när jag lämnade barnen kom en fröken G på Kims avdelning ut i hallen emd en lite kruka som Kim hade målat å lackat å sen hade dom planterat en liten blomma i den...ett frö alltså som nu börjat växa lite. Jag tog hem den å n står den fint på köksbordet å gissa om han var stolt min son när han talade om att det faktiskt var han som gjort den...*snutten*


                                                                       Kim har målat å lackat en kruka på dagis som dom sedan plnterat ett frö i som nu börjat gro...spännande å se vad det blir för blomma.
                                                                                                  Kim´s målade kruka m planterat frö i...


I helgen jobbar jag men det känns helt ok iaf, kvällspass både lördag å söndag så då hinner man med att umgås med familjen iaf under dagen. På måndag kommer Sannas blivande 6-års fröken på hembesök å det ska bli trevligt att träffa henne...

Nu ska jag ta å göra annat, typ tömma diskmaskinen å kanske vika lite tvätt.

Bye

BRÖLLOPSDAG!!

Idag e det 1 år sedan jag stog brud. Jisses så fort det gått. Minns det nästan som i går. Vid den här tidpunkten på den stora dagen satt jag å försökte tvinga i mej frukost...hehe men det var svårt. Kaffe å cigg var det enda som gick i men så e det ju i vanliga fall oxå.
Fan vilken underbar dag det var....varmt å soligt precis som det verkar bli i dag oxå. Tuvärr kan vi inte fira vår 1a bröllopsdag då jag jobbar kväll både i dag å i morron men vi får "lyxa" till det i helgen med god mat, dricka å kanske nån smarrig efterrätt, får se vad som faller oss in.

Så här såg vi ut förra året:

                                        

Den mest underbaraste dagen i mitt liv bortsett från mina barns födelse var då jag travade upp för altargången å fick beviset på att vi faktikt hör i hop...vi blev en hel LÖFSTRÖM´s familj  i Botkyrka kyrka 07,06,05 !!


Nu ska jag fotsätta med mitt innan det e dax att bege sej till jobbet men förhoppningsvis kommer jag med uppdatering snart.

Kram på er alla som läser, om ni e många eller få vet jag inte men lämna gärna era tassar i en kommentar innan ni far vidare.

RSS 2.0