Inte illa va?

Här får ni a del av ett inslag som var med i Sportfiskarnas tidning. Detta är från helgens bravader då maken å hans Team Pele gjorde årets första tävling. Så här blev resultatet:

Maken syns längst till vänster, den ena lagkamraten skymtar precis bakom honom å pokalhållaren ser ni ju givetvis tydligt oxå.
Gissa om jag hade en stolt men trött man som kom hem den kvällen. Amatörfiskare som dessa är å tar ändå 2a plats!!! Nu på lördag nalkas andra tävlingen så det e bara att hålla tummarna för en bra placering även där....


Bilden och notisen under är från tidningen.
Västeråsare vann i Stockholm

Västeråsare vann i Stockholm med fem gäddor och en sammanlagd längd på 484 centimeter, tog Aros Pikeclub 1 hem det första Stockholmsmästerskapet i Gäddfiske. Vädret var strålande, kanske för strålande, när mästerskapet avgjordes i lördags.
Solsken och svaga vindar brukar ju inte vara allra bästa Gäddfiskeväder och många upplevde fisket som ganska trögt.
Det fanns dock några som hade flyt och allra mest Aros Pikeclub 1 som vann i ganska överlägsen stil.
Två blev Team Pele
som fångade fyra Gäddor på 340 centimeter och trea CWC/Big Catch Charter som fångade två gäddor på sammanlagt 179 centimeter.
Ganska precis hälften, 12 lag av 25 lyckades fånga gädda över de stipulerade 75 centimeterna.
Bilden visar de främsta teamen i samband med prisutdelningen.



Uppdatering från tidigare händelser kommer inom kort....har ju haft en hel del kalasande för Sanna som faktiskt hunnit fylla hela 7 år!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0