En ledig måndag.

Ja då var det måndag å jag e ledig. Inte helt fel det men det vore kul om man hade nått planerat. Barnen är på dagis å jag har just tagit mej ett bad, det var så skönt att jag nästan somnade till där i...haha. Jag e så trött, kan inte förstå varför men så e det.
Sitter nu här å samlar lite energi med mitt kaffe så jag orkar gå upp å klä på mej...röksugen börjar jag bli oxå...mycket nu!!

Sitter å funderar hela tiden, på hur det ska se ut i vårt hem....vill ha den ordningen nu!!! men så kommer mister bromskloss å stoppar upp. Grr, ibland kan gubbar göra en vansinnig.

Nää det här duger inte, måste sätta fart men jag skriver vidare senare under kvällen.

Bye

Ja det blev juu ingen uppdatering i går som jag lovade så jag gör den nu i stället.
Var till IKEA med Nettan, riktigt trevligt å jag hittade många saker jag vill ha till mitt hem. Speciellt hallmöblerna...vill ha vill ha vill haaaaa.
Köpte nya taklampor till köket, så nu kunde Peter med srot glädje göra sej av med dom fula standarskuporna som han så länge retat sej på. Blev kalas bra.
Sen möblerades det om lite inne hos kim men Nettans hjälp, blev kalasbra s¨nu ska det bara inhandlas målarfärg dit in. Saker som länge väntat på att komma upp på vinden e på sin rätta plats nu oxå.....skönt.

Trött som attans var jag oxå på kvällen så jag somnade typ vid 22 å det kan jag säga är INTE vanligt. Kimsenlimsen hade 37,8 i temp oxå fast idag e han på dagis, verkade inte vara nått vajj idag. Får e, dagis ringer väll lagom när jag ska bege mej till jobbet....

Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0