Uppdatering från julen.

JULAFTON:

Ja redan på morronen var det paketöppning, dom får alltid en julklapp att öppna var för att med lite tur ha nått att pyssla med i väntan på tomten. Sanna fick Dumble-spelet å Kim fick en Monster Jam-truck bil.
Vi 11,30 kom farmor å farfar för att lämna julklappar och ta en julfika med oss innan dom skulle vidare till barnens kusiner. Kim var så ivrig att han tjatade på mej hela tiden om att jag skulle välja en julis åt honom som han skulle öppna, det tog för lååång tid innan dom delades ut tyckte han...hehe men tillslut blev det paketöppning å ögonen bara tindrade på dom båda.

                                             

                                                              I väntan på julklappsöppning med farmor å farfar.

Kim fick bla en stooor låda med smålego, han blev alldeles överlycklig å ville genast öppna den, han fick även ett set med brandbilar varav den stora hade olika knappar som gav ifrån sej olika läten...så som en riktig brandbil låter. Vi tyckte det var liiite väl hög volym på den men så edet ju med alla batteridrivna saker...haha å så fick han en snygg ryggsäck så nu kan vi slänga hans gamla.
Sanna fick bla 4-i-rad spel, Bratz-docka som man kan färga håret på å även använda produkterna på sej själv, en dragväska/ryggsäck av farmor å farfar. 

Senare på eftermiddagen kom mormor, morfar å Lena. Då var det dax att inta lite god julmat. Ungarna var inte så hungriga utan kröp mest runt julgranen. Sitta still framför tvn gick små korta stunder men nått större intresse för Kalle fans dock inte. När mat å disk var avklarat å kaffet framdukat började vi julklappsutdelningen. Sanna var dn som läste på dom å delade ut. Kim var ivrig å han knappt slita upp ett paket innan han skulle ha nästa. Kul å se skillnad från förra året då han knappt brydde sej om julklappar.

                                                         

                                                                     Sanna läser på en av alla julklappar, den här var till Peter...

Det kändes som julklapparna aldrig tog slut..haha men tillslut var det över. *pust*. Massa fina kläder fick barnen oxå. Behövligt så som dom växer hela tiden. Kim fick en jättestor bil som blinkar å spelar musik. Den diggade han kan jag säga, själv var jag inte lika förtjust i den efter ett tag. ;-)
Barne var iaf nöjda över alla julklappar å Sannas favorit blev Singstar....såklart som hon fick av Lena....men ett problem återstog.....vi har ju ingen konsoll!!!! Hmm, trist å Sanna blev lite lessen när hon kom underfund med att hon inte kunde anvnda det hon så länge längtat efter. Jaja vi får fixa det till helgen sa Lena.

Tomten väntade vi på...men han kom aldrig. I stället kom grannen in med tre julisar å sa att han sprungit på Tomten ute på parkeringen när han kom hem med bilen å fick äran att lämna över klapparna till oss för Tomten var tvungen att skynda sej hem för han mådde inte så bra. Barnen slet upp sina paket. Kim fick en stooor radiostyrd bil å Sanna fick en pysselpryl som man kan kopiera över mönster till papper för att sedan färglägga (svårt att förklara) å den gillade hon. Åhh vilken snäll Tomte vi har sa hon. *skratt* honom tycker jag om. Peter satte sej i soffan för att öppna det tredje paketet som visade sej vara till hela familjen...gissa om han blev snopen när han såg att det låg en PS2 i det......hahaha å inte ska vi tala om Sannas reaktion, jisses vilka glädjetjut som kom ur den lilla kroppen.

Mormor, morfar å Lena åkte hem å PS2an kopplades in...sen var det ett himlans skrålande här kan jag säga å riktigt skoj var det. Somnade sött tillslut fast det blev sent även för barnen.

Nu e julen äntligen över...jisses så fort det går...man stressar röven av sej veckor å dagar innan för nått som e över på ett kick...tur att det e ett helt år kvar tills nästa jul.

Juldagen å annandagen var rätt lugna. Sanna hade sin klasskompis här å sen var dom hos henne. Minns själv hur det var att vara barn, man ville så gärna visa vad man fått å sen var man ju nyfiken på vad andra hade fått oxå. Barn e underbara.

Avslutningsvis på detta inlägget lägger jag in en bild på min lille son när han lekte på sitt rum....så söööt liten snickargubbe.
 
                                                               

Kram å God fortsättning på er alla från oss i familjen Löfström.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som en toppen dag=)

2008-12-28 @ 19:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0